close search results icon

Φιλική ισοπαλία με τέσσερα γκολ ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο Κ17

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της "γαλανόλευκης". 

Φιλική ισοπαλία με τέσσερα γκολ ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο Κ17

Ισόπαλες με σκορ 2-2 ήρθαν Ελλάδα και Κύπρος κάτω των 17 ετών, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ριζούπολής (19/9)

Η Εθνική Παίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Κύπρου σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο "Γεώργιος Καμάρας". Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις εστίες. Η Ελλάδα προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η Κύπρος ισοφάρισε αμφότερες. και τα δύο "ελληνικά" γκολ ο Σιδηρόπουλος.

Στο 21ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος με σουτ από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για την Εθνική Ομάδα, όμως ο Σάββα με κοντινή προβολή ισοφάρισε στο 33ο. Η Εθνική βρήκε τον τρόπο να πάει με προβάδισμα στο ημίχρονο στο 37ο λεπτό, όταν ο Σιδηρόπουλος και πάλι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Χριστόπουλου. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 90ό λεπτό, ο Κοντόπουλος με σουτ από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Με το πέρας της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης με την Κύπρο, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της, Βασίλη Παπαδάκη, ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, τον Νοέμβριο.

Η σύνθεση της Εθνικής: Χριστοδουλόπουλος, Χριστόπουλος, Μόκρης, Θεοχάρης, Κρομμύδας, Κάπελλας, Σιδηρόπουλος, Μπέρδος, Τσιώκος, Σιώζιος, Βύντρα.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Αρβανιτάκης, Μανταζέλης, Παπαδημητρίου, Καππάτος, Λαγουδάκης, Παπαδόπουλος, Χνάρης, Μιχαηλίδης, Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ