close search results icon

«Γάμος» Cosmote-NOVA: Η απάντηση που περιμένουν 50.000 νοικοκυριά…

Το ερώτημα είναι πότε θα δοθεί. 

H… ένωση της Cosmote με τη NOVA είναι και επισήμως γεγονός! Όπως διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι οι συνδρομητές, η «συμμαχία» στο αθλητικό περιεχόμενο ανάμεσα στους δύο κολοσσούς έγινε πραγματικότητα, με τους θεατές να μπορούν ν’ απολαύσουν και τα κανάλια της μεν και της δε από μία μόνο πλατφόρμα.

Φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση είναι τεραστίων διαστάσεων και αξίζουν μόνο μπράβο και στους δύο, καθώς πέραν της «προφανούς» πάταξης της πειρατείας (που έχει κάνει ανυπολόγιστη ζημιά και στη χώρα μας…) προσφέρουν κι ένα πλούσιο συνολικό πακέτο με μόλις 3 ευρώ μηνιαίως εξτρά.

Θυμίζουμε πως Cosmote TV και Nova (ΕΟΝ) ξεκινούν την συνεργασία τους για την ενιαία παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων δίνοντας την δυνατότητα στους συνδρομητές τους να παρακολουθήσουν δύο μήνες δωρεάν (23 Αυγούστου – 22 Οκτωβρίου) όλους τους αγώνες σε όποια πλατφόρμα κι αν διατηρούν συνδρομή. Εν συνεχεία, θα χρεώνοναι 3 ευρώ για να διατηρηθεί το συγκεκριμένο πακέτο- αν το επιθυμούν, φυσικά.

Υπάρχει, ωστόσο, και κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη και προβληματίζει αρκετό κόσμο.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο γεγονός πως υπάρχουν σχεδόν 50.000 συνδρομητές και στις δύο εταιρίες, στα οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μπορούν να κάνουν. Θα πρέπει να ενημερώσουν και Cosmote και NOVA για να μη χρεωθούν τα 6 επιπλέον ευρώ τον μήνα (3+3 ευρώ), προφανώς, εφόσον επιθυμούν να διατηρήσουν την συνδρομή τους και στους μεν και στους δε. Μην ξεχνάμε πως η συμφωνία είναι μόνο για τ’ αθλητικά κανάλια, όχι για τα κινηματογραφικά και όλα τα υπόλοιπα.

Η προφανής επιλογή, πάντως, είναι να κρατήσουν μόνο τη μία πλατφόρμα και να πληρώσουν +3 ευρώ για να έχουν τ’ αθλητικά της άλλης.

Όπως και να το κάνουμε, στοιχίζει λιγότερο…

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ