close search results icon

Γάτα σκέφτηκε «δεν παίζω να περάσει η ώρα» και έκαψε το σπίτι της ιδιοκτήτριάς της

"Εμπρηστής". 

Εξάντλησε μία από τις επτά ζωές της και χρέωσε την κηδεμόνα του 100.000 γιουάν μια γάτα στην Κίνα, η οποία κατα λάθος άνοιξε το μάτι της κουζίνας και έκαψε το σπίτι της σχεδόν ολοσχερώς.

Δεν πρόκειται για άλλον από την γάτα με το όνομα Jingoudiao, η οποία παίζοντας έκανε στάχτη το διαμέρισμα όπου μένει μαζί με την Dandan, την ιδιοκτήτριά της.

Ευτυχώς το ζώο δεν κινδύνεψε από την πυρκαγιά και κατάφερε να διαφύγει. Η ανάλαφρη αντίδραση της ιδιοκτήτριας του, ωστόσο, είναι αυτή που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση.

Η Dandan μετά το συμβάν άλλαξε το όνομα του λογαριασμού της στο Douyin (κινεζικό social media) σε «η πιο κακιά γάτα του Sichuan» και υποχρέωσε το κατοικίδιό της να εμφανίζεται σε live μεταδόσεις για «αποζημίωση» για την καταστροφή που προκάλεσε στο σπίτι, καταφέρνοντας να προσελκύσει 8 εκατομμύρια προβολές.

«Εμπρηστής»

Στις αρχές Απριλίου η Dandan δέχεται ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό διαχείρισης της ακινήτων στο συγκρότημα όπου διέμενε, λέγοντας πως το σπίτι της έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Η ίδια έσπευσε στο σημείο για να ανακαλύψει πως «εμπρηστής» ήταν η γάτα της, η οποία κατάφερε να κάψει ολόκληρο τον πρώτο όροφο της σοφίτας.

rr.jpg


Οι πυροσβέστες βρήκαν τη χρυσή βρετανική κοντότριχη γάτα κρυμμένη σε ένα ντουλάπι στον επάνω όροφο, καλυμμένη με στάχτη, αλλά όχι τραυματισμένη.

Τις επόμενες ημέρες, η Dandan σε live streaming αστειεύτηκε ότι έβαλε τη γάτα να «δουλέψει για να ξεπληρώσει το χρέος», και μάλιστα τοποθέτησε στο ζώο ετικέτα που έγραφε «εμπρηστής».

Μάλιστα, μέσω βίντεο η Dandan συνομίλησε με έναν πυροσβέστη και του ζήτησε να διδάξει στον Jingoudiao συμβουλές πυρασφάλειας. Ο πυροσβέστης δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που του ζητήθηκε να διδάξει μια γάτα.

Λίγες μέρες αργότερα, η ίδια δημοσίευσε επιστολή, την οποία υπέγραψε εκείνη και η γάτα, στην οποία ζητούσε συγγνώμη καθώς ένιωσε πως έφταιγε η ίδια που δεν έκλεισε το ρεύμα στην κουζίνα και υποσχέθηκε να προσέχει την πυρασφάλεια στο μέλλον, προτρέποντας και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Πηγή: pride.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ