close search results icon

Γατομανία στη ΔΕΘ – Μια ωδή στα αιλουροειδή μέσα από το Cat Con (ΦΩΤΟ+Video)

Άνοιξε σήμερα τις πύλες του. 

Το πρωί του Σαββάτου το Περίπτερο 4 γέμισε από εντυπωσιακά αιλουροειδή και ψιψίνες που κεντρίζουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Σημαντικό είναι και το διαγωνιστικό κομμάτι με γάτες ράτσας που ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά, για τη χάρη και την ομορφιά τους.

Το παρών έδιναν και ιδιοκτήτες γατών με τα αγαπημένα τους αιλουροειδή, αλλά και εκθέτες προϊόντων διατροφής και αξεσουάρ για τα τετράποδα κατοικίδια.

«Ο επισκέπτης μπορεί να δει ό,τι έχει σχέση με τη γάτα. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που φιλοξενούμε μια τέτοια εκδήλωση γιατί είναι κάτι το διαφορετικό. Απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τις γάτες, είτε τις έχουν στο σπίτι, είτε θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα γι’ αυτές. Οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν επίσης για τον τρόπο συμπεριφοράς της γάτας, τα διαφορετικά είδη και το πώς μπορούν να έχουν διάφορες δραστηριότητες με τα κατοικίδιά τους στο σπίτι. Είναι κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό», επισημαίνει στην Karfitsa ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, Αλέξης Τσαξιρλής.

Ο ίδιος κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να δώσουν το παρών στη διοργάνωση, η οποία ευελπιστεί να εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη στα επόμενα χρόνια και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. Το Cat Con θα διαρκέσει μέχρι τις 20/10 με ωράριο 10.00 – 19.00.

2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg

Πλήθος διοργανώσεων εντός της ΔΕΘ

«Σήμερα μέσα στην έκθεση έχουμε τρία διαφορετικά γεγονότα. Το επόμενο διάστημα με το συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, οι δράσεις γίνονται ακόμη περισσότερες. Οι χώροι στη Θεσσαλονίκη που μπορούν να φιλοξενήσουν τέτοιες διοργανώσεις δεν είναι πολλοί. Ίσως είμαστε οι μόνοι. Μπορούμε να εξυπηρετούμε στο κέντρο της πόλης, με δωρεάν πάρκινγκ, για αυτό έχουμε αυτές τις εκδηλώσεις όλο τον χρόνο. Ήταν ένας στόχος της διοίκησης της ΔΕΘ που επιτυγχάνεται τα τελευταία χρόνια, ιδίως μετά από την πανδημία», εξηγεί ο ίδιος, αναφερθείς στις διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα εντός του εκθεσιακού κέντρου.

5.jpeg


Και προσθέτει: «Έχοντας το όραμα της ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου, καταλαβαίνετε τι δυναμική θα δημιουργηθεί ούτως ώστε να γίνονται περισσότερα και ακόμα μεγαλύτερα γεγονότα. Μέσα από το όραμά μας θέλουμε η Θεσσαλονίκη να έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της έκθεσης και το εκθεσιακό της κέντρο να είναι το καλύτερο και το μεγαλύτερο των Βαλκανίων. Αυτός είναι και ο στόχος της διοίκησης».

6.jpeg







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ