Γέμισε μετάλλια το τμήμα Μαγειρικής του ΔΙΕΚ Αριδαίας
Μια σημαντική επιτυχία κατόρθωσε να εξασφαλίσει το ΔΙΕΚ Αριδαίας στην Διεθνή έκθεση Τροφίμων και Μαγειρικής Detrop που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 17 μέχρι 20 Φεβρουαρίου.
Στα πλαίσια της Εκθεσης πραγματοποιήθηκε και ο 12ος διεθνής διαγωνισμός μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης με κριτές παγκόσμιου κύρους, όπου οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΔΙΕΚ κατάφεραν και κατέκτησαν εφτά μετάλλια και δύο επαίνους με καθηγητές τους Θοδωρή Κούρατζογλου και Στάθη Λαζαρίδη.
Οι σπουδαστές που κατέκτησαν τα μετάλλια ήταν οι ακόλουθοι:
Δημήτρης Ελευθεριάδης (χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ριζότο και ασημένιο στις σαλάτες)
Βασίλης Ζιώγας ( ασημένιο στην κατηγορία ριζότο)
Μαρία Κοροσιδου (ασημένιο στην κατηγορία εστιατόρικο γλυκό)
Πουσινης Πέτρος (χάλκινο στην κατηγορία ριζότο)
Ευγενία Θεοδώρου (ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία παραδοσιακή ελληνική κουζίνα)
Ενώ έπαινο πήραν οι Ντόνεβα Γιοβανα στην κατηγορία πουλερικά και Ελευθερία Μαρία Κατσάρα στην κατηγορία ζυμαρικά όπως και η Κυριακή Παπαδημητρίου.
Οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές έλαβαν τα εύσημα του Διευθυντή του ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιώργου Γιορτσου, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του τμήματος μαγειρικής αλλά και για τις σπουδαίες επιτυχίες που σημειώνουν σε διεθνής διοργανώσεις
Δείτε τις δηλώσεις στο pellanews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Κρύα Βρύση: Απτόητοι με τα "Κόλιντα" να..."βαράνε" χορό και φωτιά (video)
23 Δεκεμβρίου 2024 -
Γιαννιτσά: "Χρόνια Πολλά" με...Ολυμπιακό άρωμα
23 Δεκεμβρίου 2024
ΣΧΟΛΙΑ