close search results icon

Γέμισε μετάλλια το τμήμα Μαγειρικής του ΔΙΕΚ Αριδαίας

Γέμισε μετάλλια το τμήμα Μαγειρικής του ΔΙΕΚ Αριδαίας


Μια σημαντική επιτυχία κατόρθωσε να εξασφαλίσει το ΔΙΕΚ Αριδαίας στην Διεθνή έκθεση Τροφίμων και Μαγειρικής Detrop που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 17 μέχρι 20 Φεβρουαρίου.

received-3386998728277839.jpeg


Στα πλαίσια της Εκθεσης πραγματοποιήθηκε και ο 12ος διεθνής διαγωνισμός μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης με κριτές παγκόσμιου κύρους, όπου οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΔΙΕΚ κατάφεραν και κατέκτησαν εφτά μετάλλια και δύο επαίνους με καθηγητές τους Θοδωρή Κούρατζογλου και Στάθη Λαζαρίδη.

received-575879297923666.jpeg



Οι σπουδαστές που κατέκτησαν τα μετάλλια ήταν οι ακόλουθοι:

Δημήτρης Ελευθεριάδης (χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ριζότο και ασημένιο στις σαλάτες)

Βασίλης Ζιώγας ( ασημένιο στην κατηγορία ριζότο)

Μαρία Κοροσιδου (ασημένιο στην κατηγορία εστιατόρικο γλυκό)

received-709628020810180.jpeg


Πουσινης Πέτρος (χάλκινο στην κατηγορία ριζότο)

received-572213517964204.jpeg
received-691581339382155.jpeg



Ευγενία Θεοδώρου (ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία παραδοσιακή ελληνική κουζίνα)

Ενώ έπαινο πήραν οι Ντόνεβα Γιοβανα στην κατηγορία πουλερικά και Ελευθερία Μαρία Κατσάρα στην κατηγορία ζυμαρικά όπως και η Κυριακή Παπαδημητρίου.

received-1131971320830231.jpeg


Οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές έλαβαν τα εύσημα του Διευθυντή του ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιώργου Γιορτσου, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του τμήματος μαγειρικής αλλά και για τις σπουδαίες επιτυχίες που σημειώνουν σε διεθνής διοργανώσεις

Δείτε τις δηλώσεις στο pellanews.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ