close search results icon

Γεωργιάδης για Αυγενάκη: Ηθικά, αν το κόμμα σου ζητάει την έδρα πρέπει να τη δίνεις

Γεωργιάδης για Αυγενάκη: Ηθικά, αν το κόμμα σου ζητάει την έδρα πρέπει να τη δίνεις

Για την υπουργική απόφαση η οποία σύντομα θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ και θα δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς του ΕΣΥ να εργάζονται και στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και για την υπόθεση Αυγενάκη, μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως εξήγησε, η ρύθμιση αφορά τους γιατρούς του ΕΣΥ, ειδικευόμενους και οδοντιάτρους, με στόχο οι θέσεις στη δημόσια υγεία να γίνουν ελκυστικές, καθώς μέχρι σήμερα αρκετές προσλήψεις βγαίνουν άγονες.

Για την υπόθεση Αυγενάκη, ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «θα δεχόμουν το όρο αλαζονεία αν δεν είχε διαγραφεί πάραυτα. Στη δική μας παράταξη η βία δεν γίνεται δεκτή και η φράση ασυλία που φέρεται να είπε εκτός από εξοργιστική είναι και ανόητη» και πρόσθεσε: «Προφανές ότι ο κ. Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν δέχομαι καμία υπόδειξη από την αριστερά με αφορμή την επίθεση με το “άι στο διάολο” της Φωτίου προς την Κεφαλογιάννη».

Επίσης, αναφέρθηκε στο άρθρο του Κουφουντίνα για την Λάρκο. «Όταν νομιμοποιείς τις δολοφονίες δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για το χαστούκι» τόνισε και πρόσθεσε ότι η βία είναι καταδικαστέα

Για την άρνηση να παραδώσει την έδρα, είπε: «δεν θυμάμαι πολλούς βουλευτές να έχουν παραδώσει έδρα. Η άποψη μου για την έδρα και την έχω αποδείξει είναι ότι όταν εκλέγεσαι με μια παράταξη η έδρα δεν είναι δική σου, είναι αδιαίρετου».

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ