close search results icon

Γιαννιτσά: Έφτασε η ώρα για μια μεγάλη μάχη του Λεβάν

Στην μία γωνία ο αγαπητός του ελληνικού κοινού Λεβάν ‘The Wolf’ Γκουρούλι από τα Γιαννιτσά και στην άλλη ο Τούρκος Alperen Avci.

Επιμέλεια: Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος

Μια εξαιρετικά δυνατή μάχη είναι η πρώτη που ανακοινώνεται από την διοργάνωση ‘Martin Fight Night’ που πραγματοποιείται από τον Σύλλογο ‘Martin FC’ .

Στο Ιβανώφειο στάδιο της Θεσσαλονίκης αύριο Κυριακή 26 Μαΐου αντιμέτωποι έρχονται δύο κικμπόξερ που διαθέτουν την εμπειρία για να προσφέρουν ένα πρώτης τάξεως θέαμα με όρους Κ-1.

Στην μία γωνία ο αγαπητός του ελληνικού κοινού Λεβάν ‘The Wolf’ Γκουρούλι από τα Γιαννιτσά και στην άλλη ο Τούρκος Alperen Avci.

Ο Γκουρούλι, που προέρχεται από κατάκτηση ζώνης με Ιταλό αντίπαλο, δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις μιας και όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις νίκες, της επιτυχίες και τις προκλήσεις τις οποίες έχει αποδεχτεί εντός και εκτός Ελλάδος.

26-5-2024.png

Από την άλλη ο Avci είναι Τούρκος πρωταθλητής που έχει εκπροσωπήσει και την χώρα του στα World Games με σημαντική παρουσία επίσης σε επίσημους διεθνείς επαγγελματικούς αγώνες.

Λεβάν Γκουρούλι για την μάχη με τον Τούρκο Avci στο ‘MFC Martin Fight Night’ : «Είναι νέος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!»

Μια σημαντική πρόκληση για τον Γκουρούλι, η πιο δυνατή για τον ίδιο μέσα στην χρονιά, που σίγουρα ανεβάζει το θερμόμετρο ‘με το καλημέρα’ στην νεοσύστατη διοργάνωση.

Πρόκειται για έναν δυναμικό Τούρκο κικμπόξερ που έρχεται να επικρατήσει επί του Γκουρούλι στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας για τον αγώνα ο Γκουρούλι ανέφερε στο ufight.gr :

«Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά και είμαι έτοιμος όπως πάντα.

Είμαι σε καλή φόρμα και δεν είχα διαίτερες δυσκολίες στην προετοιμασία.

Είναι νέος και ανερχόμενος, επιθετικός και καλός παίκτης ο Τούρκος από όσο τον έχω μελετήσει.

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!

Φαίνεται να είναι πολύ καλά σωματικά και το έχω διαπιστώσει αυτό και από αγώνες του που έχω παρακολουθήσει.

Ωστόσο έχω μεγάλη εμπειρία και από την άλλη παίζω και στην έδρα μου. Εννοείται πως είμαι φαβορί και θα το αποδείξω την Κυριακή.

Την μεγάλη καταπόνηση από τους αγώνες, έχω καταφέρει να την αντέχω με την συνεχή προπόνηση που κάνω μιας και δεν έχω σταματήσει ποτέ να γυμνάζομαι.

Παίζω συνέχεια κάθε χρόνο 3-4 αγώνες το λιγότερο, βρίσκομαι συνέχεια σε υψηλού επίπεδο και για αυτό και δεν έχω τραυματισμούς.

Με τον τρόπο που παίζω πιστεύω πως δεν αφήνω στους αντιπάλους μου να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και αυτό τους δυσκολεύει περισσότερο.

Δεν μπαίνω να τελειώσω έναν αγώνα στον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο, αυτό έρχεται με συνεχόμενη πίεση.

Θα κυνηγήσω να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την Κυριακή.»

*με στοιχεία και πληροφορίες από το εξειδικευμένο σάιτ πολεμικών τεχνών ufight.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ