close search results icon

Γιαννιτσά: Ένα... "υπέροχο" παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης

"Ωρε που πάμε", που έλεγε και ο Βασίλης Αυλωνίτης κάποτε...

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Οι εργασίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στα Γιαννιτσά, έχουν κάνει τις παρόδους και τις γύρω οδούς της Μαδύτου...πολυσύχναστες σε κυκλοφορία, καθώς αποτελούν επιλογή πορείας προς άλλες περιοχές για τους οδηγούς. 

Στον κόμβο με την Μπάφρας, οδός που ανεβαίνει μόνο και δεν κατεβαίνει στη Μαδύτου, υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που άλλοι μη ενοχλώντας, άλλοι όμως...βγάζοντας μάτι, παρκάρουν σε σημεία. 

Αυτό το παρκάρισμα όμως είναι για...όσκαρ, καθώς κλείνει, δυσκολεύει, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, τους οδηγούς να φύγουν από την παρόδο της Μπάφρας που "δένει" στο σημείο με τη Μαδύτου. 

450953452-10228125325091544-6491823417130048515-n.jpg

Σλάλομ χρειάζεται, ελαφρά στροφούλα χρειάζεται, επανάληψη τα μαθήματα από τη σχολή οδηγών χρειάζεται μήπως δεν μάθαμε αποφυγή εμποδίων εντός πόλης, ή το αυτοκίνητο του Μπάτμαν για να περάσει κάποιος. 

Με απλό αυτοκίνητο θα "ιδρώσει", ειδικά με τέτοια ζέστη. Κι αν προκύψει κάποιο ΕΚΑΒ, πυροσβεστικό ξαφνικά, Θεός φυλάξοι, άστο...δεν πάει. 

Την υπέροχη αυτή εικόνα παρκαρίσματος κατέγραψε επαγγελματίας οδηγός της πόλης και καλά έκανε σαφώς, έτσι για να παίρνουμε γεύσεις γιατί τραβάμε ότι τραβάμε σαν πολίτες και σαν χώρα κατ' επέκταση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ