close search results icon

Γιαννιτσά: Πρωταθλητής και Κυπελλούχος...αγκαλιά!

Αυτό κι αν είναι οπαδικός πολιτισμός! 

Ποιος είπε οτι πέρα από την καζούρα, την αντιπαράθεση, τις κουβέντες με "λουλουδάτα" επίθετα και χαρακτηρισμούς, πάντα στο πλαίσιο του οπαδικού κινήματος της κάθε ομάδας, δεν υπάρχει στο τέλος και αθλητικός/οπαδικός πολιτισμός; 

Στα Γιαννιτσά συνέβη αυτό, με δύο φανατικούς οπαδούς δύο ομάδων που έχουν ανταγωνισμό, αλλά και αναγνώριση της "βαριάς" φανέλας του κάθε αντιπάλου.

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Έτσι, γνωστοί επαγγελματίες της πόλης, έδειξαν τον δρόμο που προαναφέραμε. 

Ο Χρήστος Ποζατζίδης, οπαδός του ΠΑΟΚ και "Πρωταθλητής Ελλάδας" η ομάδα του, φωτογραφήθηκε σε υπέροχο κλίμα με τον επίσης φανατικό οπαδό του Παναθηναϊκού και "Κυπελλούχος Ελλάδας" Γιώργο Γκαϊτατζή, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου (σημείο ειρήνης, ας πούμε ως έναν βαθμό).

444488819-8199128186764655-6677121817008138521-n-1.jpg

Σίγουρα είναι cool, σίγουρα είναι χαρούμενοι, σίγουρα είναι καλά παιδιά (αυτό το εγγυούμεθα με σφραγίδα και μελάνι) και σίγουρα θα περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι. 

Παρατηρήσαμε πάντως, οτι ο "Γκόγκος" ένα...μητάκι τον έχει τον Χρήσταρο με το αριστερό πόδι, ίσως ως μία προειδοποίηση οτι όταν ξεκινήσει η νέα σαιζόν, θα κάθονται σε διαφορετικές κερκίδες και θα φορούν κασκόλ διαφορετικών χρωμάτων για το κρύο...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ