close search results icon

Γιώργος Καρασμάνης: Σε Λειβαδίτσα και Δάφνη για την εορτή του Αγίου Πνεύματος

Που βρέθηκε ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Πέλλας. 

Για ακόμη μια χρονιά, ζήσαμε με κατάνυξη και συγκίνηση τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στη Λειβαδίτσα, στο Ιερό Ίδρυμα Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας, με τον εκκλησιασμό και τις πατροπαράδοτες εκδηλώσεις, αναβιώνοντας μνήμες από τις πατρίδες των προγόνων μας και την προσφυγιά.

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στα μέλη της Διοίκησης για την άριστη οργάνωση των εκδηλώσεων και τον αγώνα που κάνουν για να καταστήσουν το Ίδρυμα πολιτιστικό φάρο των αλησμόνητων πατριδών και της προσφυγιάς!

Την Κυριακή της Πεντηκοστής ο Γιώργος Καρασμάνης, παρέστη στον πανηγυρικό Εσπερινό στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας Δάφνης.

Ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση κατά την οποίαν ο πρωτοπρεσβύτερος, π. Σταύρος Φραγκουλίδης τίμησε τον πρώην Υπουργό με επίδοση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Τριάδας.

Επίσης, ο Γιώργος Καρασμάνης συνεχάρη τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Δάφνης Κώστα Καραπολιτίδη, που κατάφερε να εντάξει τον σύλλογο στο πρόγραμμα Λίντερ, (Leader), το οποίο εκπονήθηκε επί υπουργίας του, με το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ, για την αγορά στολών και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ευχές σε όλες και σε όλους, για να καθοδηγεί το Άγιο Πνεύμα τα βήματά μας σε δρόμους αγάπης, δημιουργίας και προκοπής.

Χρόνια Πολλά!!!

(από το πολιτικό γραφείο)

Δείτε φώτος: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ