close search results icon

Η εμπλοκή του Μπαπέ σε υπόθεση βιασμού και η διάψευση

Τα σουηδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση απασχολεί τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης, ενώ σε αυτή εμπλέκεται και το όνομα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Μπαπέ.

Σύμφωνα με δύο εφημερίδες της χώρας Aftonbladet και Expressen, οι αρχές της Στοκχόλμης ερευνούν καταγγελία για βιασμό το διήμερο 9 - 11 Οκτωβρίου, όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν στη Σουηδία για το ματς ανάμεσα στην εθνική Γαλλίας και το Ισραήλ.

Τα σουηδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του Μπαπέ για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, ενώ η εισαγγελία της χώρας επιβεβαίωσε πως υπάρχει έρευνα, χωρίς να κάνει αναφορά στον Γάλλο σταρ.

Σύμφωνα με την Expressen, ο ποδοσφαιριστής αποτελεί αντικείμενο «εύλογων υποψιών». Αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο υποψίας σύμφωνα με τη σουηδική νομοθεσία. «Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περιστάσεις που υποδηλώνουν έντονα ότι το άτομο έχει διαπράξει την πράξη στην οποία αναφέρονται οι υποψίες», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σουηδικής αστυνομίας. Ωστόσο, το επίπεδο υποψίας δεν δικαιολογεί, σε αυτό το στάδιο, τη σύλληψη.

Ο ίδιος ο Κιλιάν Μπαπέ διέψευσε κατηγορηματικά ως fake news τα δημοσιεύματα, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά της πρώην ομάδας του Παρί Σεν Ζερμέν.

«ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Είστε τόσο προβλέψιμοι. Εντελώς τυχαία, μια μέρα πριν την ακρόαση» έγραψε στο Χ. Σημειώνεται ότι αύριο ξεκινάει η ακρόαση του Μπαπέ από τη γαλλική λίγκα στην υπόθεση με τα χρήματα που οφείλει η πρώην ομάδα του.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ