close search results icon

Η πρώτη συνέντευξη του «ασπρόμαυρου» Τσιφτσή: «Εκπληρώθηκε ένα όνειρο που είχα από παιδί!» (vid)

Μαζί με τον Κοτάρσκι αποτελεί το "δίδυμο" του "Δικεφάλου" για τα γκολποστ. 

Ο Αντώνης Τσιφτσής μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά την ανακοίνωσή του από τον Δικέφαλο και έκανε λόγο για την εκπλήρωση ενός ονείρου που είχε από παιδί.

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Αντώνης Τσιφτσής, ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι το δίδυμο του Δικεφάλου κάτω από τα γκολπόστ.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την μεταγραφή του στα ασπρόμαυρα, την Τούμπα, τον Κροάτη κίπερ και ανέλυσε τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσα είπε:

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω τον Δικέφαλο στο στήθος. Δεν χρειάστηκε σκέψη για να έρθω εδώ, ο κάθε ποδοσφαιριστής αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα έλεγε άμεσα «ναι». Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν.

Η συνεργασία με τον Κοτάρσκι έχει μόνο καλό να μου κάνει, έχω να κερδίσω πολλά πράγματα. Στην ομάδα υπάρχει και ο Γιάννης ο Μιχαηλίδης που είμαστε φίλοι και θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Ανυπομονώ να μπω στην Τούμπα και να δω τον κόσμο, θα δώσω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα».

από το sdna.gr - Μιχάλης Κουτσουγιάννης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ