close search results icon

Η ΕΠΣ Πέλλας στο "Makedonia Palace" - Έρχονται εκλογές με υποψήφιο Γκαγκάτση

Κλείδωσε του Γκαγκάτση: "Σήμερα ανακοινώνω και επισήμως την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της ΕΠΟ".

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή του στις εκλογές για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου και θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Mέσα σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο Makedonia Palace, ο Γκαγκάτσης ευχαρίστησε τον πατέρα του Βασίλη, την γυναίκα του αλλά και όσους βρίσκονται κοντά του, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη του για το γεγονός ότι η αγαπημένη του μητέρα δεν είναι μαζί του, καθώς την έχασε πρόσφατα.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν 38 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις (σ.σ. μία με διπλή ψήφο), οι οποίες στηρίζουν την υποψηφιότητα Γκαγκάτση στις επερχόμενες εκλογές.

«Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντί. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι ο εν λόγω αγώνας είναι ομαδικός και όχι προσωπικός, ούτως ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει ένα βήμα μπροστά, ενώ ευχαρίστησε και τον Τάκη Μπαλτάκο για την στήριξή του. Επίσης, σημείωσε ότι με την σημερινή συνέλευση ότι η επόμενη μέρα έχει κριθεί και θα πρέπει να αξιολογηθούν οι απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ανέφερε πως δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να γίνει τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμος, ενώ είναι χρέος της εθνικής ομάδας να βρεθεί ξανά σε τελικά μεγάλου τουρνουά.

Στην εκδήλωση δίνει το παρόν ο Πρόεδρος ένωσης γυναικών, Αντώνης Κιουρεξίδης, αλλά και η Ένωση προπονητών.

«Η ένωση γυναικών έχει διπλή ψήφο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ακόμη μία ανακοίνωση από μία ένωση που δεν δίνει το παρόν. Έχουμε μαζί μας πάνω από τις μισές ομάδες της Super League και τουλάχιστον άλλες 4-5 Ενώσεις, που δεν έχουν ανακοινώσει την στήριξη αλλά είναι μαζί μας. Θεωρώ ότι πάνω από 50 μέλη της συνέλευσης στηρίζουν την προσπάθειά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις που δίνουν το παρόν στο Makedonia Palace:

ΕΠΣ Έβρου
ΕΠΣ Θράκης
ΕΠΣ Ξάνθης
ΕΠΣ Καβάλας
ΕΠΣ Δράμας
ΕΠΣ Ημαθίας
ΕΠΣ Κιλκίς
ΕΠΣ Μακεδονίας
ΕΠΣ Σερρών
ΕΠΣ Χαλκιδικής
ΕΠΣ Πιερίας
ΕΠΣ Γρεβενών
ΕΠΣ Κοζάνης
ΕΠΣ Καστοριάς
ΕΠΣ Φλώρινας
ΕΠΣ Πέλλας
ΕΠΣ Ηπείρου
ΕΠΣ Πρέβεζας
ΕΠΣ Άρτας
ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Ευρυτανίας
ΕΠΣ Εύβοιας
ΕΠΣ Πειραιά
ΕΠΣ Αργολίδας
ΕΠΣ Λακωνίας
ΕΠΣ Ηλείας
ΕΠΣ Αρκαδίας
ΕΠΣ Ηρακλείου
ΕΠΣ Χανίων
ΕΠΣ Ρεθύμνου
ΕΠΣ Λασιθίου
ΕΠΣ Χίου
ΕΠΣ Λέσβου
ΕΠΣ Κεφαλληνίας
ΕΠΣ Κέρκυρας

skagka.jpg

από το sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ