close search results icon

Η νέα σιδηρά κυρία της Λουτρόπολης

Η νέα σιδηρά κυρία της Λουτρόπολης

Η Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.  Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου όπως είχε δεσμευτεί και προεκλογικά εφαρμόζει ένα νέο πλάνο διοίκησης στην δημοτική επιχείρηση των Λουτρών  

Αρχικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας πρότεινε ως πρόεδρο της επιχείρησης τον Πέτρο Τζεκο αφού όπως είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος δεν μπορεί να είναι και πρόεδρος της επιχείρησης. Άλλωστε ο κος Τζεκος είναι επιχειρηματίας των Λουτρών και γνωρίζει καλά τις ανάγκες της επιχείρησης. 

20240123-205147.jpg

Η μεγάλη ανατροπή ωστόσο ήρθε στο πρόσωπο της νεας διευθύνουσας συμβούλου, η οποία έχει μάλιστα και καταγωγή από την Αλμωπία.  Ο Νίκος Παρούτογλου εμπιστεύτηκε την διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης σε μια νέα γυναίκα με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάτοχο MBA αλλά και με πλούσια εμπειρία στο χώρο της διοίκησης καθώς έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. 

Η κα Χαραλαμπιδου όπως δήλωσε ο Νίκος Παρούτογλου ήταν προσωπική του επιλογή αλλά είχε και την ομόφωνη στήριξη της Δημοτικής του ομάδος αλλά και βρίσκονταν στο οπτικό του πεδίο δηλώνοντας πως είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η κα Χαραλαμπιδου θα βρεθεί στην δημοτική επιχείρηση όπου θα ενημερωθεί διεξοδικά και θα αρχίσει δουλειά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ