close search results icon

Η συνήθεια που έγινε λατρεία - Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος υποδέχθηκε τις Κρητικές στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, σε εξ αναβολής αγώνα. 

Το 10ο συνεχόμενο και 19ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος πανηγύρισαν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ που επικράτησαν του ΟΦΗ με 3-0 και κατέκτησαν μαθηματικά τον τίτλο δύο στροφές πριν το φινάλε της σεζόν!

Ο Δικέφαλος υποδέχθηκε τις Κρητικές στο Γήπεδο Νέων Επιβατών στο πλαίσιο της 18ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Women’s Football League με μοναδικό στόχο να κατακτήσει τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ωστόσο, το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη δεν έκανε... εκπτώσεις στην απόδοση του και ως εκ τούτου δεν συνάντησαν κανένα εμπόδιο, φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση με 3-0 και πανηγυρίζοντας την πρωτιά!

Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του ο ΠΑΟΚ

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχες, ανοίγοντας το σκορ στο 16' με την... συνήθη ύποπτο την φετινής χρονιάς. Η Χέλμβαλ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με ένα εξαιρετικό πλασέ «κρέμασε» την Γκούρτνερ για το 1-0, δίνοντας σύνθημα... τίτλου στις «ασπρόμαυρες»!

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θέλησε να «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση τίτλου. Προς αυτήν την κατεύθυνση, «χτύπησε» ξανά στο 33ο λεπτό, με την αρχηγό Βαρδαλή να πιάνει απροετοίμαστη για δεύτερη φορά την τερματοφύλακα του ΟΦΗ και με μία εξαιρετική λόμπα, σκόραρε ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν και διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, κάνοντας το 2-0.

Το... κερασάκι στην πανηγυρική τούρτα από την Χέλμβαλ

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τα αποδυτήρια, θέλοντας να «κλειδώσει» την νίκη-πρωτάθλημα. Και το κατάφερε. Στο 58' η Μήτκου έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και η Χέλμβαλ με κεφαλιά σκόραρε το δεύτερο της γκολ στον σημερινό αγώνα και
ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το 3-0.

Στη συνέχεια και με τον νικητή της αναμέτρησης να έχει κριθεί, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, δίνοντας αγωνιστικό χρόνο σε παίκτριες από τον πάγκο. Το 3-0 παρέμεινε ως το τέλος και με το σφύριγμα της λήξης ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τον 19ο τίτλο της ιστορίας του, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο εντυπωσιακό απόλυτο των τελευταίων 10 ετών!

ppp.jpg

Αμέσως μετά, οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη μαζί με το τεχνικό επιτελείο έστησαν το «ασπρόμαυρο» πάρτι στους Νέους Επιβάτες, έχοντας στο πλάι τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο πλευρό τους, μεταξύ αυτών και ο αγαπημένος Γιαννάκης!

Παρόλα αυτά, η σεζόν δεν τελειώνει σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Πέρα από στόχο του αήττητου πρωταθλήματος, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του, ο Δικέφαλος πλέον στρέφει την προσοχή του και στον νοκ άουτ ημιτελικό του κυπέλλου, όπου και θα αντιμετωπίσει εκ νέου τον ΟΦΗ για μία θέση στον τελικό.

πηγή: sdna.gr - Γιώργος Βασιλειάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ