close search results icon

Ικανοποίηση στους διαιτητές από τις εγγυήσεις ΕΠΟ και ΚΕΔ

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους Έλληνες διαιτητές στο σεμινάριο που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχτηκαν οι Έλληνες διαιτητές όσα άκουσαν από τους Μάκη Γκαγκάτση και Στεφάν Λανουά στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους Έλληνες διαιτητές στο σεμινάριο που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κάλεσε το Σώμα των διαιτητών "να σφυρίζετε αυτό που βλέπετε. Μόνο η ΚΕΔ και ο κ.Λανουά μπορεί να σας κρίνει", τονίζοντας τους παράλληλα ότι δεν θα πρέπει να υποκύπτουν σε bullying μέσω δημοσιευμάτων και να μην αφήνουν τίποτα να τους επηρεάζει.

Σε ανάλογο κλίμα και όσα τους είπε ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά. «Δεσμεύομαι απόλυτα να προσφέρω προστασία στους Έλληνες διαιτητές, αλλά και στο ίδιο το άθλημα, καθώς επίσης και σεβασμό προς αυτό. Το μότο μου είναι, "αν θες να γίνεις σεβαστός, πρέπει να δείχνεις εσύ σεβασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος αρχιδιαιτητής.

Όσα άκουσαν οι Έλληνες ρέφερι έφεραν μεγάλη ικανοποίηση, καθώς είναι λογικό οι μεγάλες αλλαγές που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα, να είχαν φέρει μία ανησυχία.

Οι διαιτητές αντιμετώπισαν ιδιαίτερα θερμά τις "εγγυήσεις" που έλαβαν από τις "κεφαλές" της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, κάτι που συζητήθηκαν αρκετά στα "πηγαδάκια" που υπήρξαν μετά το πέρας της ομιλίας.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ