close search results icon

Ισόπαλο με τέσσερα γκολ το ΠΑΟΚ-Άρης (Κ19)

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από 3 σερί νίκες, ενώ οι κιτρινόμαυροι την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν με 0-4 στο Φίλυρο.

Ισόπαλο με τέσσερα γκολ το ΠΑΟΚ-Άρης (Κ19)

Με μπάζερ μπίτερ οι κιτρινόμαυροι δεν άφησαν τον Δικέφαλο του Βορρά να πάρει την νίκη στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19 - Τελικό 2-2 στο γήπεδο της Σουρωτής στο »κλάσικο» της πόλης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19, στο γήπεδο της Σουρωτής, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άρη για το «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από 3 σερί νίκες, ενώ οι κιτρινόμαυροι την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν με 0-4 στο Φίλυρο από τον ανώτερο Ολυμπιακό.

Οι ασπρόμαυροι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους επίθεση στο 2ο μόλις λεπτό, καθώς έπειτα από κόρνερ από την αριστερή πλευρά που παίχτηκε με κοντινή πάσα, ο Παπαγεωργίου με πανέμορφο πλασέ κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο σκόρερ και αρχηγός του Δικεφάλου έκανε πολύ όμορφη κάθετη πάσα με τον Τσομπάνη να χάνει τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ. Η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη είχε την κατοχή του αγώνα δίχως να δημιουργήσει από εκεί και πέρα κάποια σημαντική φάση.

Με την συμπλήρωση των πρώτων 35 λεπτών ο Άρης ισοφάρισε με μαγικό σουτ του αρχηγού του, του Καραμανλή γράφοντας το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τις ευκαιρίες του Πολυκράτη και του Μύθου στα επόμενα λεπτά να μην βρίσκουν δίχτυα.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη ο Δικέφαλος του Βορρά στο 50ο λεπτό και στην πρώτη του επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Κυριαζή, σκόραρε ξανά από κόρνερ του Παπαγεωργίου και καρφωτή κεφαλιά του Μπαταούλα, ο οποίο ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Πέτρου Τσιαπακίδη φάνηκε κυρίως στην επανάληψη με τους Μύθου, Καλαϊτσίδη και Κούπενο να σουτάρουν μέσα σε 5 λεπτά, αλλά τον τερματοφύλακα Κυριαζή να επεμβαίνει σωτήρια σε όλες τις περιπτώσεις.

Παρόλα αυτά, οι κιτρινόμαυροι βρήκαν και πάλι την λύση ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε 2-2 παίρνοντας πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Κ19 (Πέτρος Τσιαπακίδης): Μπελερής, Κούπενος, Αβράμπος, Μπαταούλας, Κοσίδης, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης(67΄ Χατσίδης), Καλαϊτσίδης(67΄Πολιτάκης), Μύθου(80΄Μαχαμαντού), Παπαγεωργίου(80΄ Αλμασίδης) , Πολυκράτης(74΄Ντούνγκα)

Άρης Κ19 (Γρηγόρης Παπαδόπουλος): Κυριαζής, Δουπατσής, Καζαντζίδης, Κούλα, Σεβαστίδης, Βέργας, Γεωργίου, Καραμανλής, Χαρούπας, Καρακώστας(30΄Μπάκας)

πηγή: sdna.gr - Νίκος Φρονιμόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ