close search results icon

Ιταλία: Χαμός σε πτήση της Ryanair - Ξέσπασε φωτιά σε φτερό αεροσκάφους

Τεράστια ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες. 

Έκρηξη τεσσάρων ελαστικών αεροσκάφους της Ryanair προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο αεροδρόμιο Orio al Serio του Μπέργκαμο της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης του αεροσκάφους, τα ελαστικά έσκασαν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πιλότου. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ζημιά όχι μόνο το αεροπλάνο, αλλά και ο διάδρομος προσγείωσης.

Βρετανίδα επιβάτης του αεροπλάνου είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούσες να μυρίσεις το καμένο λάστιχο στο αεροπλάνο. Αυτό ήταν αρκετά τρομακτικό. Ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε και υπήρχαν φλόγες, πράγμα που ήταν τρομακτικό. Σοκαρίστηκα. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Μας είπαν να περιμένουμε μερικές ώρες και μετά μας έβγαλαν από το αεροπλάνο». 

Οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες, ενώ καμία πτήση δε θα αφιχθεί ούτε και θα αναχωρήσει από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο με την ταλαιπωρία των επιβατών να ξεπερνά τις 6 ώρες. 

Η επίσημη αντίδραση της Ryanair για το περιστατικό: «Η πτήση FR846 από Βαρκελώνη προς Μιλάνο Μπέργκαμο (1 Οκτωβρίου) παρουσίασε πρόβλημα με τα ελαστικά κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μιλάνου Μπέργκαμο. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και το αεροσκάφος επιθεωρήθηκε από μηχανικούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή συντηρούν το αεροσκάφος, ώστε να επιστρέψει στην υπηρεσία».

πηγή: star.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ