close search results icon

Καρυπίδης: «Είχε πείσμα για αντίδραση ο Παναργειακός – Νίκη έξτρα ώθησης στα Χανιά»

Καρυπίδης: «Είχε πείσμα για αντίδραση ο Παναργειακός – Νίκη έξτρα ώθησης στα Χανιά»
Παναργειακός, Κώστας Καρυπίδης



    Ο πρωταγωνιστής του Παναργειακού στην πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με 2-1 στα Χανιά, ήταν ο Κώστας Καρυπίδης, που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 44΄, για το τελικό σκορ με ανατροπή, ενώ κέρδισε και το φάουλ της ισοφάρισης από τον Λύγκα.


    Ο 19χρονος ακραίος μπακ, με καταγωγή από Άψαλο Πέλλας, δίνει λύσεις και ως μέσος και διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του Άργους, βοηθώντας στην περσινή πορεία ανόδου, ενώ πρόπερσι είχε αγωνιστεί στη Super League 2 με τον Αλμωπό Αριδαίας, έχοντας 6 παρουσίες και 1 γκολ.

    Ο Καρυπίδης, που πέρασε και από την Κ19 της Ξάνθης νωρίτερα, μίλησε στο monobala.gr για τις προεκτάσεις στην πρώτη νίκη ψυχολογίας των «λύκων», με στόχο μια ακόμα καλύτερη συνέχεια μετά από τις τρεις ήττες που είχαν προηγηθεί, αρχής γενομένης από τη νέα έξοδο, στην έδρα του Αστέρα AKTOR Τρίπολης Β.

    Credits Intime

    Ο νεαρός Αριδαιώτης ανέφερε αρχικά: «Ήταν το πρώτο μου γκολ στην κατηγορία αυτή με τον Παναργειακό, αλλά είχα βάλει ένα στη Β΄ Εθνική και με τον Αλμωπό Αριδαίας πρόπερσι. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα, αλλά κυρίως είμαι ευχαριστημένος για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν πολύ αυτό το τρίποντο, να κάνουμε την αρχή. Έτσι, η χαρά μου είναι διπλή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έφυγε ένα ψυχολογικό βάρος σε κομβικό σημείο, μετά από τρεις ήττες. Είναι νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, σε δύσκολη έδρα και με δυνατό αντίπαλο, όπως τα Χανιά. Ευελπιστώ να είναι η απαρχή και το εφαλτήριο της ανάκαμψης, να μη μείνουμε εδώ. Δεδομένα είναι μια νίκη που δίνει έξτρα ώθηση για τη συνέχεια».

    «Μας κάνει πιο διψασμένους – Δε μας άξιζαν τρεις ήττες»

    Για να συνεχίσει ο Κώστας Καρυπίδης: «Ο Παναργειακός δένει καλύτερα πλέον, αναπτύσσεται σιγά σιγά η χημεία. Νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Σε αυτό το ματς και οι δυο είχαμε ευκαιρίες, αλλά πιστεύω ότι εμείς το θέλαμε παραπάνω. Είχαμε θέληση και πάθος, κερδίσαμε τις μονομαχίες και παλέψαμε πολύ, σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πείσμα για να βγάλουμε αντίδραση μετά από αρνητικά αποτελέσματα και το κάναμε. Δε μας άξιζαν τρεις ήττες ως τώρα. Αυτή η πρώτη επιτυχία μας κάνει πιο διψασμένους, εκτός από χαρούμενους, για τη δύσκολη συνέχεια».

    «Με ίδια ενέργεια και στην Τρίπολη»

    Credits Intime

    Πλέον, τους «πράσινους» περιμένει ακόμα μια εξόρμηση, στην έδρα του Αστέρα ΑKTOR B: «Είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας μας και είμαστε αισιόδοξοι. Η νίκη στα Χανιά μας δίνει φιλοδοξίες για να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε με την ίδια ενέργεια, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό».

    «Ήρθαν καλοί παίκτες στις μεταγραφές – Πολλά τα 27 χρόνια απουσίας»

    Credits Intime

    Στη συνέχεια, ο 19χρονος μέσος του Παναργειακού πρόσθεσε, σε ερώτηση για τις αλλαγές που εντοπίζει σε σχέση με το περσινό ρόστερ: «Κρατήσαμε αρκετούς παίκτες του περσινού κορμού, κάτι σημαντικό. Ξέρουμε πόσο μεγάλη προσπάθεια έγινε πέρυσι, οπότε παρέμεινε το στοιχείο αυτό, ενώ ήρθαν καλοί παίκτες στις μεταγραφές, τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στην πορεία. Όλοι μας βοηθούν ήδη και θα βοηθήσουν και στη συνέχεια για να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Είμαστε σε μια υγιή ομάδα και δέσαμε καλά με τα νέα παιδιά και βεβαίως υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ. Υπάρχουν προσδοκίες για μια καλή πορεία. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

    Είμαστε μια αρκετά νεανική ομάδα, με ατού τις φιλοδοξίες, τον ενθουσιασμό και να δείξουμε τι αξίζουμε στην κατηγορία, στην οποία κάποιοι παίκτες παίζουν πρώτη φορά. Είναι πολλά τα κίνητρα. Είμαστε αισιόδοξοι, με βάση τις σχέσεις που έχουμε χτίσει μεταξύ μας, γίναμε οικογένεια. Είναι πολλά τα 27 χρόνια απουσίας του Παναργειακού από την κατηγορία και είμαστε χαρούμενοι που εμείς είμαστε κομμάτι της καινούριας ιστορίας του. Εμείς τον εκπροσωπούμε μετά από τόσα χρόνια και μετά την πρώτη επαγγελματική νίκη, μετά από τόσο καιρό, καλούμαστε να δείξουμε σε όλους το πού του αρμόζει να είναι, τώρα που δένουμε ως ομάδα».

    «Να αναρριχηθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα – Γεμάτο γήπεδο στο Άργος»

    Credits Eurokinissi

    Όσο για τη στήριξη του κόσμου, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες; «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, που φέτος ήδη την έχουμε δει στα δυο παιχνίδια στο Άργος. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και το εκτιμάμε, ελπίζουμε να να συνεχίσει να μας στηρίζουν οι φίλαθλοι όπως ως τώρα, για να παίρνουμε δύναμη μέσα από αυτούς και να κάνουμε όλο και καλύτερες εμφανίσεις. Όσο για μένα, θα ήθελα για γεμάτη σεζόν, με υγεία και ενεργό ρόλο. Να βοηθήσω τον Παναργειακό με όποιον τρόπο μπορώ, για να αναρρίχηθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα φέτος. Αυτή είναι η δική μου προτεραιότητα. Και μετά να αναδειχτώ και εγώ μέσα από την ομάδα».

    Πηγη monobala 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    ΣΧΟΛΙΑ