close search results icon

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Ο πρόεδρος του ΔΣ Αλμωπίας καλεί το σώμα να συμμετέχει στη «δια περιφοράς» κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης 10.00 π.μ. και ώρα λήξης 12.00΄το μεσημέρι για λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

«Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στην Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος ‘’ Απόλλων’’»

Η συνεδρίαση δικαιολογείται ως έκτακτη-κατεπείγουσα, σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών όπου διαλαμβάνονται τα εξής : «Σύμφωνα με το αριθμ Πρωτ: 907/10-9/2024 έγγραφο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο Φορέας που ενδιαφέρεται για τη συμμετοχή του στην υπό σύσταση Ενεργειακή Κοινότητα Κεντρικής Μακεδονίας του Προγράμματος ‘’ Απόλλων’’, πρέπει να διαβιβάσει την απόφαση ΔΣ στην ΠΕΔΚΜ, το αργότερο έως την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024, προκειμένου αυτή να τα προωθήσει συγκεντρωτικά στο ΥΠΕΝ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ