close search results icon

Καθαρές οι αξονικές του μαθητή που χτυπήθηκε από τρένο – Ενδέχεται να μεταφερθεί προληπτικά στη Θεσσαλονίκη

Καθαρές οι αξονικές του μαθητή που χτυπήθηκε από τρένο – Ενδέχεται να μεταφερθεί προληπτικά στη Θεσσαλονίκη

Καθαρές είναι οι αξονικές του μαθητή ΕΠΑΛ που το πρωί της Πέμπτης χτυπήθηκε από τρένο κοντά στον σταθμό Αλεξάνδρειας, δίνοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΔΗ

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, οι αξονικές εξετάσεις που του διενεργήθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας είναι καθαρές, αποκλείοντας την πιθανότητα να προκλήθηκε κάποιο εσωτερικό τραύμα από το χτύπημα στο κεφάλι. Ωστόσο υπήρξε ένα ελαφρύ κάταγμα στη βάση του κρανίου, που όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής ενδέχεται να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, για επιπλέον εξετάσεις.

thesstoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ