close search results icon

Κωστής Παπαστεφανάκης: «Ο Σαββίδης μου είπε, πάμε να σηκώσουμε τον Γιαννάκη!»

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, μαζί με τον πατέρα του, Κωστή, φιλοξενήθηκαν στην TV100 και στην εκπομπή «Με 100 στα ΣΠΟΡ».

Συγκλονίζει γι' ακόμη μία φορά ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, μαζί με τον πατέρα του Κωστή, σχετικά με την τρομερή πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη για την οικογένειά τους και την υγεία του μικρού.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, μαζί με τον πατέρα του, Κωστή, φιλοξενήθηκαν στην TV100 και στην εκπομπή «Με 100 στα ΣΠΟΡ» και μίλησαν για την τεράστια κίνηση του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ να καλύψουν όλα τα έξοδα για να μεταφερθεί στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε μία σημαντική επέμβαση και να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να σηκωθεί από το αναπηρικό του καροτσάκι.

«Εκείνη τη στιγμή έχασα, τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: «Πάμε να σηκώσουμε το παιδί» είπε ο Κωστής Παπαστεφανάκης.

Ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης είπε:

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Εχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την κούπα».

Όσον αφορά το γεγονός ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει τις φυσιοθεραπείες ο ίδιος είπε:

«Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου».

πηγή: sdna.gr - Μιχάλης Κουτσουγιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ