close search results icon

Ξένοι «κατάσκοποι» στο ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός

Οι τρεις εκπρόσωποι μας (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) έχουν την ερχόμενη εβδομάδα ματς εντός κι εκτός Ελλάδας.

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με επίκεντρο τα check in που έρχονται στις προσεχείς αναμετρήσεις των δύο ελληνικών ομάδων στη League Phase του Europa League.

Η αγωνιστική ατζέντα με τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων – εν μέσω του Οκτωβρίου – ολοκληρώθηκε κι εκτός από τα εθνικά πρωταθλήματα, ανεβάζουν ρολά κι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι τρεις εκπρόσωποι μας (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) έχουν την ερχόμενη εβδομάδα ματς εντός κι εκτός Ελλάδας.

Το ελληνικό…μενού περιλαμβάνει τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός για τη League Phase του Europa League, καθώς και το Παναθηναϊκός – Τσέλσι για το Conference League.

Τα συγκεκριμένα ματς θα παρακολουθήσουν και ουδέτερα…μάτια με το SDNA να΄χει αποκαλύψει το ρεζερβέ της Κοπεγχάγης στο ΟΑΚΑ για τη μάχη του Τριφυλλιού κόντρα στην αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες μας και στους άλλους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων είναι προγραμματισμένες επισκέψεις από κλαμπ του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα στην Τούμπα (ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν) σχεδιάζει να δώσει το «παρών» η Γκλάντμπαχ, ενώ στη Σουηδία για το Μάλμε – Ολυμπιακός θα βρίσκεται «κατάσκοπος» της Άλκμααρ.

Πηγή: Κώστας Πλιάτσικας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ