close search results icon

Κύπελλο Ελλάδος: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Κύπελλο Ελλάδος: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Ο χάρτης του κυπέλλου Ελλάδος με τη συμμετοχή και των ομάδων της πρώτης κατηγορίας θ’ αρχίσει να σχηματίζεται την Τρίτη.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, στις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση της 4ης φάσης, με τη σχετική ανακοίνωση ν’ αναφέρει:

«Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στην οποία θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League 1.

Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και θα τη διενεργήσει ο καλεσμένος κ. Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπήρξε κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2).

Επίσης, ο κ. Γκουλής έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του Πανελευσινιακού και του Λεβαδειακού και ήταν προπονητής σε αγώνες Κυπέλλου με 9 διαφορετικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων, Κέρκυρα, Εθνικός, Ιωνικός, Γλυφάδα, Πιερικός).

Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, στο οποίο επίσης θα αναρτηθεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης μετά την ολοκλήρωσή της.

Οι ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην εν λόγω κλήρωση:

Άρης, Asteras AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός και οι 14 ομάδες που θα προκριθούν από την 3η φάση της διοργάνωσης».

kypello-ellados-panachaiki.webp

Στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Απόλλων Κρύας Βρύσης,  ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΠΑΣ, Ηρακλής και Κηφισιά

Ο πρίγκιπας του Κάμπου της Πέλλας κατάφερε και έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του καθώς απέκλεισε την Νίκη Βόλου. Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ του Στάθη Καράμπελα ενώ στο Β ημίχρονο διπλασίασε τα τέρματα του βάζοντας βάσεις πρόκρισης. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Νίκη Βόλου είναι να μειώσει στο τελικό 2-1

Η Κηφισιά του Σεμπαστιάν Λέτο ήταν η ομάδα που πήρε πρώτη χρονικά την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη της με 1-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στη Ριζούπολη. Το "'χρυσό" γκολ της πρόκρισης πέτυχε ο Λουίς Ρότσα στο 20ο λεπτό. Από την άλλη, ο Καμπανιακός κατάφερε να "λυγίσει" την Ηλιούπολη στην παράταση χάρη στο γκολ του Κολλαρά στο 103'. Το εισιτήριο για την επόμενη φάση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Μακεδονικό μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια και στα δυο ημίχρονα της παράτασης, κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι "βυσσινί" επιβλήθηκαν με 3-1.

Ο Πανιώνιος που επέστρεψε στην Super League 2 "χτύπησε" δις στις καθυστερήσεις στον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, με τους Πότσι και Γεμιστό να "λυτρώνουν" τον "Ιστορικό" σε διάστημα ενός λεπτού (90+2', 90+3') και να του χαρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρόκριση δια... περιπάτου πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα που "διέλυσε" με 2-0 την Ερμιονίδα στο Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου.

Το Αιγάλεω άφησε εκτός συνέχειας τον Ηρακλή μετά από ματς για... γερά νεύρα που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νταβιώτη στο 10', ενώ ο "Γηραιός" ισοφάρισε με τον Τσιριγώτη σε 1-1 στο 23ο λεπτό. Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στη "ρώσικη ρουλέτα". Εκεί όπου το Αιγάλεω με 4-3 "λύγισε" τον Ηρακλή που αποχαιρέτησε τον θεσμό.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζέκοφ που σκόραρε στο 109' της παράτασης η Παναχαϊκή "λύγισε" με 1-0 την Καλαμάτα. Την έκπληξη έκανε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης που με 2-1 επικράτησε εντός έδρας της Νίκης Βόλου, ο Διαγόρας Ρόδου με εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Θύελλας Καμαρίου πήρε την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναργειακός κέρδισε με 4-3 τα Τρίκαλα, η Νέα Ιωνία με γκολ του άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Βαγγέλη Πλατέλλα επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Αρτας, ενώ η Ζάκυνθος "λύγισε" τον Άρη Αβάτου στην διαδικασία των πέναλτι.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων Κυπέλλου:

Κηφισιά - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0
Καμπανιακός - Ηλιούπολη 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.)
Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-3 πεν. (0-0)
Πανθρακικός - Πανιώνιος 0-2
Θύελλα Καμαρίου - Διαγόρας Ρόδου 0-2
Παναχαϊκή - Καλαμάτα 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.)
Εθνικός - Μανδραϊκός 2-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης - Νίκη Βόλου 2-1
ΑΕ Ερμιονίδας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-7
Τρίκαλα - Παναργειακός 1-3
Αιγάλεω - Ηρακλής 4-3 πεν. (1-1 παρ.)
Άρης Αβάτου - Ζάκυνθος 1-4 πεν. (1-1 παρ.)
Νέα Ιωνία - Αναγέννηση Άρτας 1-0


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ