close search results icon

Λάκης Βασιλειάδης: Προκήρυξη 4 θέσεων Ιατρών στο βαθμό Συντονιστών Διευθυντών για το Γ.Ν. Πέλλας (Γιαννιτσά)

Τι θέσεις είναι, ποιο το χρονοδιάγραμμα. 

Εκδόθηκε η απόφαση για την έγκριση της προκήρυξης θέσεων για ειδικευμένους ιατρούς κλάδου Ε.Σ.Υ. στο βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή από το Υπουργείο Υγείας. Σχετικά με τις νέες θέσεις καθώς και για το χρονοδιάγραμμα της προκήρυξης ενημερώθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης κατά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη. Όπως είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό τόσο το Υπουργείο όσο και ο Βουλευτής, οι θέσεις αυτές κάτω από τις νέες συνθήκες ένταξης της Πέλλας στις άγονες περιοχές τύπου Α θα δώσουν επιπλέον κίνητρα για την στελέχωση του τοπικού Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 4 θέσεις, μία θέση Αναισθησιολόγου για το Αναισθησιολογικό, μία θέση Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας για τη ΜΕΘ, Καρδιολογίας για το Καρδιολογικό και μια Μαιευτικής & Γυναικολογίας για το Μαιευτικό – Γυναικολογικό.

photo-2.jpg

Σχετικά με αυτή την εξέλιξη και μετά την συνάντηση του Βουλευτή με τον Υπουργό Υγείας, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Όπως είχε δηλώσει και ο Υπουργός κ. Α. Γεωργιάδης από την πρώτη στιγμή, θα υπήρχε επαναπροκήρυξη θέσεων με βάση τα νέα κίνητρα ώστε οι προβληματικές περιοχές της επαρχίας να μπορέσουν να στελεχωθούν. Θεωρώ πως οι θέσεις αυτές με βάση τα νέα κίνητρα που δίνονται θα ενισχύσουν τη Ν.Μ. Γιαννιτσών με γιατρούς σε σημαντικές ειδικότητες, επιτρέποντας την βελτίωση των παροχών υγείας από το Νοσοκομείο μας στους πολίτες. Πιστεύω πως η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στη συνέχεια και σε περεταίρω προσκλήσεις για την στελέχωση και των υπολοίπων Νοσοκομειακών Μονάδων της περιοχής μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ