close search results icon

Λάκης Βασιλειάδης: Συνάντηση με τις Σχολικές Καθαρίστριες Αλμωπίας

Λάκης Βασιλειάδης: Συνάντηση με τις Σχολικές Καθαρίστριες Αλμωπίας

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε χθες στην Αριδαία με τις σχολικές καθαρίστριες των σχολείων της Αλμωπίας όπου συζητήσανε τα προβλήματα του κλάδου τους, που τους απασχολούν. Είναι σημαντικό να αυξηθούν οι ώρες απασχόλησης τόσο για την βιωσιμότητα του επαγγέλματός τους όσο και για την βελτίωση των υπηρεσιών τους στα σχολεία.

photo3.jpg

Το επάγγελμα της καθαρίστριας, όπως τόνισε ο Βουλευτής, είναι άκρως σημαντικό και πραγματικά αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την εξασφάλιση της υγιεινής των παιδιών και των πολυσύχναστων χώρων. Είναι η αόρατη ραχοκοκαλιά στη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς γενικά τα σχολεία αποτελούν μια σημαντική πηγή ασθενειών λόγω του μεγάλου συνωστισμού. Είναι επομένως πρωταρχικό να εξασφαλίζεται η υγιεινή και η καθαριότητα των χώρων στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

photo4-2.jpg

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:

«Σε συνεργασία με τη πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τη Δημοτική Αρχή, θα προβώ σε στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για να προσφέρουμε στα παιδιά μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό την απρόσκοπτη και υγιεινή λειτουργία που χρειάζονται στους χώρους που κινούνται».

photo4.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ