close search results icon

Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024: Τι λένε οι καταστηματάρχες;

Πάνω από 50.000 επισκέπτες. 

Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024: Τι λένε οι καταστηματάρχες;

Πλήρως ευχαριστημένοι έμειναν οι καταστηματάρχες του Ευόσμου μετά την δεύτερη λευκή νύχτα, η οποία έγινε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, καθώς οι επισκέπτες σύμφωνα με τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ξεπέρασαν τους 50.000.

Οι επισκέπτες της λευκής νύχτας μπόρεσαν να απολαύσουν τις 98 δράσεις του εμπορικού συλλόγου αλλά και την συναυλία της μοναδικής Μελίνας Ασλανίδου.

Η «Κ» βρέθηκε στον Εύοσμο και μίλησε με τον ταμία του εμπορικού συλλόγου Ευόσμου, αλλά και με καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον θετικό αντίκτυπο που είχε η δράση αυτή τόσο στην τοπική κοινωνία της περιοχής, όσο και της αγοράς.

Πάνω από 50.000

Σε δηλώσεις του στην Karfitsa, ο ταμίας εμπορικού συλλόγου, κ.Βασίλης Καλόγηρος, δήλωσε πως «η λευκή νύχτα 2024 στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά που ο εμπορικός σύλλογος Ευόσμου την διοργανώνει και είναι ένα event που τείνει να γίνει θεσμός τόσο για την αγορά του Ευόσμου όσο και για την Θεσσαλονίκη γενικότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προσήλθαν πάνω από 50.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στον Εύοσμο, να απολαύσουν τις 98 δράσεις που είχε ετοιμάσει ο εμπορικός σύλλογος ,τα 2 stages και τις μεγάλες προσφορές των τοπικών καταστημάτων. Σημαντικό για τον εμπορικό σύλλογο είναι ότι τα καταστήματα δούλεψαν, πολλά από αυτά σημείωσαν αυξημένους τζίρους σε σύγκριση με την περσινή λευκή νύχτα, σε μία περίοδο του χρόνου που είναι φαινομενικά δύσκολη για την αγορά. Σκοπός του εμπορικού συλλόγου είναι να προετοιμαστεί καλύτερα για την επόμενη χρονιά και να καθιερώσει αυτήν την γιορτή ώστε να υποδέχεται τον κόσμο στην περιοχή του Ευόσμου να περνάει όμορφα και να γίνεται η αγορά του Ευόσμου πόλος έλξης για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και μη.

Τέλος ο εμπορικός σύλλογος Ευόσμου ευχαριστεί όσους εργάστηκαν σκληρά για την υλοποίηση της λευκής νύχτας αλλά και όλες τις επιχειρήσεις που στηρίζουν αυτήν την ιδέα και συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν».

Άδειο το μαγαζί…..

Όπως δήλωσε στην «Κ» Μιχάλης Λαζαρίδης υπάλληλος internet caffee «υπήρχε λιγότερος κόσμος από ότι συνήθως στο μαγαζί διότι όλοι ήταν έξω στους δρόμους. Δεν μπορούσα να δω ούτε απέναντι από τον τόσο κόσμο που είχε γύρω στις 8 το βράδυ, ρώτησα κάτι γονείς τι γίνεται και μου απάντησαν ότι έχει πολύ περισσότερο κόσμο επάνω ακριβώς στην Μεγάλου Αλεξάνδρου, όμως ήταν πολύ ωραία βραδιά, γεμάτη μουσική και ο κόσμος χόρευε στους δρόμους».

Φύγαμε για την συναυλία απευθείας

Υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, δήλωσε ότι « ήμασταν ανοιχτά και εμείς μέχρι τις 23:00. Τον κόσμο που είδαμε δεν τον έχω ξαναδεί. Μετά τη δουλειά πήγαμε και εμείς με τη σειρά μας για να απολαύσουμε την διοργάνωση».

karfitsa.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ