close search results icon

Λεπτό προς λεπτό η τηλεμαχία των έξι του ΠΑΣΟΚ

Aπό το ραδιομέγαρο της ΕΡΤΑ.

Λεπτό προς λεπτό η τηλεμαχία των έξι του ΠΑΣΟΚ


* κεντρική Εικόνα από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤΑ πριν από το debate των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πρώτη αντιπαράθεση Ανδρουλάκη -Γερουλάνου για δάνειο

Η πρώτη ερώτηση στον Ν. Ανδρουλάκη έφερε και την πρώτη αντιπαράθεση του αποψινού debate. Ο δημοσιογράφος Γ. Κουβαράς ρώτησε τον νυν πρόεδρο σχετικά με τα κόκκινα δάνεια και πώς βλέπει το γεγονός πως κάποιοι θεωρούν ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει αντιπολίτευση, μετά και το θέμα των «11» της Ν.Δ.

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι είναι «juicy» η υπόθεση των 11, αλλά απέρριψε τα περί μηξ ύπαρξης αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «Έχουμε καταθέσει πρόταση νόμου πολλούς μήνες πριν από τους 11, την είχε ετοιμάσει ο κ. Σπυράκος».Πρόσθεσε ότι «καταθέσαμε σήμερα ξανά τροπολογίες για προστασία πρώτης κατοικίας, ακατάσχετο αγροτικής περιουσίας και ο δανειολήπτης να μπορεί να κάνει προσφορά πριν το δάνειο του πουληθεί στο fund και βέβαια το θέμα του ελεβετικού φράγκου που έχει εγκλωβίσει χιλιάδες».

Εδώ ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε στο δανειολόγιο και ρώτησε τον πρόεδρο αν είνα ένα μέτρο που το ΠΑΣΟΚ θα υιοθετούσε.

«Το μέτρο αυτό είναι ήδη στο πρόγραμμά μας και το έχουμε δώσει στη δημοσιότητα πριν τις εκλογές», απάντησε ο Ν. Ανδρουλάκης και επέμεινε ότι «η πρόταση λέει να μπορεί να παρακολουθήσει το χρέος του με διαφάνεια».

Πηγή: από την efsyn.gr

Ζωντανή αναμετάδοση του debate από την ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ