close search results icon

Μάγδα Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Σαν να ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η μητέρα του Παύλου Φύσσα ανέφερε πως ξαφνιάστηκε από την απόφαση.

Την έκπληξη και την απογοήτευσή της εξέφρασε Μάγδα Φύσσα, στο άκουσμα της αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η μητέρα του Παύλου Φύσσα ανέφερε πως ξαφνιάστηκε από την απόφαση.

«Ήδη έχει βγει μία ανακοίνωση, από κει και πέρα περιμένουμε, δεν είναι στο χέρι το δικό μας είναι να κάνουμε τι; Τι μπορούμε να κάνουμε; Εκεί ποντάρουν λοιπόν. Υποτίθεται ότι ήταν μέσα στη φυλακή. Η αντίδραση ήταν όλα τα συναισθήματα μαζί που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που νιώθει τόσο πολύ αδικημένος και για άλλη μια φορά να τον πατάνε με αυτό τον τρόπο, το ίδιο το παιδί να το ξαναμαχαιρώνουν» δήλωσε.

«Δεν είχα καμία τέτοια αίσθηση ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε ένα τέτοιο βούλευμα, γιατί πίστευα ότι η απόφαση του 2020, που δικαίωσε όλο τον κόσμο και εμάς ταυτόχρονα, ότι θα εκτίσουν την ποινή τους μέχρι να τελειώσει το Εφετείο, όταν το Εφετείο βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτή τη στιγμή είμαστε έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον ένα χρόνο, φυσικά και δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Αυτό που θα ήθελα να πω, αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι οι δικαστικοί λοιπόν που τον έβγαλαν έξω, γι’ αυτούς δεν είναι επικίνδυνος ούτε αυτός, ούτε κανένας από αυτούς για τους συγκεκριμένους. Γιατί δεν είναι αυτοί που χάσανε τα παιδιά τους.

Δεν είχαν ούτε τους πολυτραυματίες που είχαμε με τους Αιγύπτιους, ούτε με την ανθρωποκτονία του Παύλου, ούτε τίποτα. Εμείς είμαστε αυτοί που την έχουμε πληρώσει, που έχουμε πληρώσει όλο αυτό και αυτή τη στιγμή τους βγάλαν έξω. Λοιπόν, τους βγάλανε έξω γιατί δεν θεωρούν ότι είναι επικίνδυνοι. Όμως θα ήθελα μία μέρα να έρθουν στο δικαστήριο να τους δουν ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου, μα καθόλου δεν έχουν μετανοήσει για τίποτε. Ίσα ίσα, αντιθέτως που υπερασπίζονται αυτά που κάνανε όλα» πρόσθεσε.

πηγή: sdna.gr/newsroom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ