close search results icon

Μαρινέλλα: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή της - Υπέστη εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία

Μαρινέλλα: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή της - Υπέστη εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία

Ιδιαιτέρως κρίσιμη κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση υγείας της «μεγάλης Κυρίας» του τραγουδιού, Μαρινέλλας που κατέρρευσε την ώρα συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης 25/9 στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της μεγάλης ερμηνεύτριας κρίνεται σταθερή και κρίσιμη λόγω της εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης Ηλίας Ανδριανάκης

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου έχει διακομιστεί εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, επισημαίνοντας ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν του “Υγεία” για τη Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός,

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα πριν την έναρξη της συναυλίας αισθανόταν αδιαθεσία και λιποθύμησε αφότου ανέβηκε στη σκηνή και ειδικότερα τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της με τίτλο «Εγώ και Εσύ», κατέρρευσε. Ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», άρχισε να παραπατά και στο τέλος σωριάστηκε.

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να τη συνδράμουν. Το κοινό πάγωσε στις θέσεις του και λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, έλαβε ενημέρωση από τους ανθρώπους της παραγωγής πως η συναυλία αναβάλλεται.

Η Μαρινέλλα διακομίστηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο “Υγεία“, με συμπτώματα εγκεφαλικού, και υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος. Χιλιάδες είναι, δε, τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές από τους θαυμαστές της.

Το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή κατάρρευσης της Μαρινέλλας

Η συναυλία άμεσα διακόπηκε και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:

"Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση.

Σας ευχαριστούμε πολύ".

Eπιστρέφονται τα χρήματα των εισιτηρίων

Με νέα ανακοίνωσή της η εταιρία παραγωγής επιστρέφει στο κοινό τα χρήματα των εισιτηρίων.

459768648-477315721971281-3437899237295695469-n-1.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ