close search results icon

Μαζικές συλλήψεις για Ναρκωτικά και κλοπές

Μαζικές συλλήψεις για Ναρκωτικά και κλοπές

Μαζικές ήταν οι συλλήψεις για ναρκωτικά και κάλπες σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας 

Συγκεκριμένα στο δελτίο αναφέρεται 

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας διέρρηξε παγκάρι παρεκκλησίου Ιερού Ναού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Επίσης τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, προσπάθησε να εισέλθει σε οικία ημεδαπής γυναίκας στην ίδια περιοχή, ωστόσο έγινε αντιληπτός από την παθούσα και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2024) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 270 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εξιχνιάσεις κλοπών • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 23ης Μαρτίου του 2024, εισήλθαν σε κατάστημα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσαν μια ταμειακή μηχανή, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 30ης Απριλίου 2024 στη πόλη των Σερρών, αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπού άνδρα μία βαλίτσα που περιείχε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ