close search results icon

Μ.Βορίδης: «Η διαδικασία για την τραγωδία των Τεμπών θα προχωρήσει, όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός»

Αυτό θα συμβεί εφόσον το αίτημα που αναμένεται να υποβάλει το ΠΑΣΟΚ εντάσσεται στο πλαίσιο της δικογραφίας που ήδη υπάρχει στη Βουλή.

Μ.Βορίδης: «Η διαδικασία για την τραγωδία των Τεμπών θα προχωρήσει, όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός»

Ο Μάκης Βορίδης προανήγγειλε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα στηρίξει την πρόταση για τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας σχετικά με τον κύριο Χρήστο Τριαντόπουλο. Αυτό θα συμβεί εφόσον το αίτημα που αναμένεται να υποβάλει το ΠΑΣΟΚ εντάσσεται στο πλαίσιο της δικογραφίας που ήδη υπάρχει στη Βουλή.

Ο Υπουργός Επικρατείας απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος νωρίτερα προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης προανακριτικής είπε: «Εκ της τοποθετήσεώς σας αντιλαμβάνομαι ότι η πρότασή σας θα είναι στο πνεύμα της διάταξης της εισαγγελέως εφετών. Εκεί η εισαγγελέας ζητά να κινηθεί η ποινική δίωξη για το αδίκημα της παραβάσεως καθήκοντος που είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Σας λέμε ότι ισχύουν όσα έχει πει ο Πρωθυπουργός. Σας λέμε ότι προφανώς η διαδικασία θα κινηθεί. Γιατί μας ενδιαφέρει ακριβώς το ίδιο με εσάς ίσως και περισσότερο να δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί».

πηγή: pronews.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ