close search results icon

Μεγάλη "ηρεμία" στην πόλη των Γιαννιτσών-"Ψηλά" η αποχή στις κάλπες

Η κατάσταση στην πόλη, "αίνιγμα" τα χωριά. 

Με τη συμμετοχή να βρίσκεται σε...low κατάσταση, συνεχίζεται η διαδικασία της ψηφοφορίας στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πέλλας. Το ενδιαφέρον του Νομού, αλλά και ως έναν βαθμό ευρύτερα, καθώς ο Δήμος Πέλλας είναι στους 80plus δήμους της χώρας που δεν δεν έχουν εκλέξει Δήμαρχο και δημοτική αρχή, είναι μεγάλο.

Όπως αναφέρουν διάφοροι εκπρόσωποι των παρατάξεων που βρίσκονται διεσπαρμένοι σε όλα τα εκλογικά τμήματα, κυρίως στην πόλη των Γιαννιτσών, με τα χωριά να αποτελούν ένα σημείο "αίνιγμα" μέχρι στιγμής, η συμμετοχή δεν ξεπερνά μάξιμουμ το 30%, με τις ώρες όμως να είναι αρκετές ακόμη, μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

Αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά όταν ξεκινά "μουδιασμένα" μία διαδικασία, δεν δείχνει "διαθέσιμη" να αλλάξει και πολύ εύκολα.

Η αγωνία για το αποτέλεσμα παραμένει στα δύο επιτελεία των Στάθη Καστερίδη και Στάθη Φουντουκίδη, με την αισιοδοξία να υπάρχει και στις δύο πλευρές. 

Ο κόσμος λοιπόν θα αποφασίσει, τουλάχιστον αυτός που συμμετέχει. Οι υπόλοιποι θα είναι και πάλι παρόντες στα....σόσιαλ μίντια!

Π.Ν. Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ