close search results icon

Mετά την απομάκρυνσή του από το «The Voice»: Η κίνηση-ματ του ΣΚΑΪ με τον Σάκη Ρουβά

Τι θα ισχύσει με το μέλλον του; 

Mετά την απομάκρυνσή του από το «The Voice»: Η κίνηση-ματ του ΣΚΑΪ με τον Σάκη Ρουβά

Σα βόμβα έπεσε η είδηση του τέλους του Σάκη Ρουβά από τον νέο κύκλο του «The Voice», κυρίως λόγω του ότι τα μέχρι τότε ρεπορτάζ ήθελαν το κανάλι να «καλοβλέπει» τον τραγουδιστή τόσο για τη θέση coach όσο και για αυτή του παρουσιαστή.

Εντέλει, τη θέση του στην κόκκινη καρέκλα πήρε ο Χρήστος Μάστορας ενώ για την παρουσίαση ο ΣΚΑΪ έριξε τα δίχτυα του στον Γιώργο Καπουτζίδη, με αποτέλεσμα ο Σάκης να μένει εκτός στο πλαίσιο της γενικότερης ανανέωσης που επιθυμεί η εταιρεία παραγωγής του μουσικού σόου.

Τι θα ισχύσει, όμως, με το μέλλον του Ρουβά στο κανάλι;

Όπως μετέδωσε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής δεν αποχωρεί από το κανάλι καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ όσο και με την Acun Medya -και τον Ατζούν προσωπικά- καθώς του έχει ήδη προταθεί άλλο project.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως παρά την απογοήτευσή του για το «The Voice», ο Ρουβάς δύσκολα θα επιλέξει να διακόψει τη συνεργασία του με το Φάληρο, καθώς κάθε σεζόν εδώ και πολλά χρόνια έχει δουλειά εκεί. Μην ξεχνάμε πως την περασμένη σεζόν, ανέλαβε και το «The Masked Singer», με τις απολαβές του να είναι αρκετά υψηλές.

Μένει να δούμε για τι είδους project προορίζουν ΣΚΑΪ και Ατζούν τον Σάκη και κατά πόσο εκείνος θα μπορέσει να ανταποκριθεί.

πηγή: dailymedia.com.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ