close search results icon

Μια ακόμα υπέροχη Ανοιξιάτικη, απογευματινή απόδραση του Συλλόγου "ΣΚΥΔΡΑΙΑ"

Μια ακόμα υπέροχη Ανοιξιάτικη, απογευματινή απόδραση του Συλλόγου "ΣΚΥΔΡΑΙΑ"

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Τα καλύτερα θα έρθουν

Μια ακόμα υπέροχη Ανοιξιάτικη, απογευματινή απόδραση , απολαύσαμε τα μέλη του Συλλόγου "ΣΚΥΔΡΑΙΑ". 

Την Τετάρτη 15-5- 2024 στο εμβληματικό κτίριο ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ στη Βέροια , παρακολουθήσαμε ένα μουσικό Αφιέρωμα στη δική μας ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ. Ήταν μια συναυλία με σκοπό φιλανθρωπικό. Στο κενό που μεσολάβησε από την άφιξή μας στην πόλη μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης απολαύσαμε τα καφεδάκια μας με το ιστορικό ρεβανί Βεροίας , σε καφετέρια της "Ελιάς". 

 Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ! Η Σολίστ Ζωή Παπαδοπούλου τραγούδησε πολλές επιτυχίες της Χαρούλας Αλεξίου., μιλάμε για ερμηνείες που άγγιζαν την τελειότητα!!! Υπέροχα χορευτικά, πολυμελής χορωδία, το ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Μονόγραμμα , με ενορχηστρωτή τον Πέτρο Ρίστα, πλαισίωσαν την Συναυλία. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι ανάμεσά τους και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ημαθίας κ. Παντελεήμων . Από την κεντρική ομιλήτρια κ Ευδοξία Μούρτζιου απευθύνθηκε αρκετές φορές ιδιαίτερος ευχαριστήριος χαιρετισμός στο Σύλλογο ΣΚΥΔΡΑΙΑ , προς μεγάλη μας έκπληξη και τιμή. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΣΩΣΣΙΔΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ .

Ενας απο τους σκοπούς εξ άλλου του Συλλόγου μας είναι φιλανθρωπικός.

Ευχαριστούμε τις γυναίκες που ήλθαν μαζί μας στην εκδήλωση αυτή.

Ευχαριστούμε το πρακτορείο του Παναγιώτη Περπερίδη για το λεωφορείο που μας παραχώρησε καθώς και τον οδηγό Γιώργο Πασχαλίδη για το άνετο και ασφαλές ταξίδι μας .

Το Δ.Σ της ΣΚΥΔΡΑΙΑΣ

Η Πρόεδρος

Ελπίδα Κωνσταντινίδου

Τα μέλη

Σοφία Αλεξανδρίδου

Ευγενία Γεωργιάδου

Άννα Βαξεβάνη

Ευθυμία Παπαδοπούλου

Μελίνα Παπαδοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ