close search results icon

«Mπλόκο» της Καλλιθέας στην ΑΕΚ

Η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες στη Λεωφόρο και έμεινε στο 0-0 με την ομάδα των νοτίων προαστίων.

«Mπλόκο» της Καλλιθέας στην ΑΕΚ

Μετά τον Παναθηναϊκό, η Athens Καλλιθέα έστησε… μπλόκο και στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου και την ανάγκασε σε απώλεια βαθμών. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και η Ένωση «γκρεμίστηκε» από την κορυφή, την οποία απολαμβάνει μόνος του ο ΠΑΟΚ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 26′ με κεφαλιά του Πιερό που πέρασε άουτ. Στιγμές αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Μανθάτη που έβγαλε ο Στρακόσια. Στο 33′ ο κίπερ Μπαραγκάν έκανε φοβερή διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Πήλιου και Σιμάνσκι κρατώντας το μηδέν για την Καλλιθέα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο και η ΑΕΚ είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιές του Πιερό που δεν βρήκαν στόχο ενώ στο 59′ ο Ελίασον αστόχησε στο τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Ντεμέτριους ενώ στο 68′ ο Μουτίνιο αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής έπιασε αέρα και όχι την μπάλα!

Η ΑΕΚ πίεζε για το γκολ της νίκης, η ομάδα του Ντονάτι έχασε νέα ευκαιρία με τον Τζιάνι στο 73′ και ο Παόλο Φερνάντες για την Ένωση απείλησε τρεις φορές από δεξιά, με τον Μπαραγκάν να έχει τις απαντήσεις.

Μάλιστα, η ομάδα του Αλμέιδα κινδύνευσε σοβαρά στις καθυστερήσεις, όταν ο Στρακόσια νίκησε στο τετ α τετ, τον Σοϊρι και έχασε την τελευταία της ευκαιρίας στο 95′ όταν ο Μπαραγκάν είπε ξανά «όχι» στον Φερνάντες.

πηγή: naftemporiki.gr/sports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ