Ν. Ανδρουλάκης: Σε πολλά μέρη του πλανήτη γίνονται εξαιρετικές προσπάθειες ελληνομάθειας, που έχουμε χρέος ως κράτος να τις στηρίξουμε
Ανάρτηση του Προεδρου του ΠΑΣΟΚ για την παγκόσμια ημέρα Ελληνικής Γλώσσας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα θανάτου του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, έχει καθιερωθεί ως η ημέρα της ελληνικής γλώσσας.
Σε πολλά μέρη του πλανήτη γίνονται εξαιρετικές προσπάθειες ελληνομάθειας, που έχουμε χρέος ως κράτος να τις στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο μέσα από τα σχολεία αλλά και με τη δημιουργία κέντρων πολιτισμού. Πριν από λίγο, μου εστάλη από το Μίχειο Γυμνάσιο - Λύκειο στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας, αυτό το συγκινητικό βίντεο, που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.
Συγχαρητήρια στους καθηγητές Γιώργο Φίλη, Μαρία Ντινάκη και Δανάη Κρητικού, για την επίμονη και σημαντική προσπάθειά τους να μεταλαμπαδεύσουν τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Τους είμαστε ευγνώμονες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Κιλκίς -Τροχαίο δυστύχημα
30 Απριλίου 2025 -
Εξιχνίαση κλοπής
30 Απριλίου 2025 -
Δ. Νάουσας- Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη
30 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ