close search results icon

«Νέα Στρατηγική Συνεργασία Μεταξύ Advertary PR και Dataphoria και για την Ενίσχυση της Επικοινωνίας στο ESG»

Ο στόχος της συνεργασίας. 

«Νέα Στρατηγική Συνεργασία Μεταξύ Advertary PR και Dataphoria και για την Ενίσχυση της Επικοινωνίας στο ESG»

Η Advertary PR, ανακοινώνει με περηφάνια τη νέα της συνεργασία με την Dataphoria, ηγέτιδα στον τομέα των δεδομένων ESG και των πλατφορμών ανάλυσης δεδομένων. Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων επικοινωνιακών στρατηγικών που θα ενισχύσουν την παρουσία της Dataphoria στον ψηφιακό χώρο και θα προάγουν την αποστολή της για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η Dataphoria, με τη χρήση της πρωτοποριακής της τεχνολογίας, την πρώτη ESG Analytics-as-a-Serviceπλατφόρμα στην Ελλάδα, προσφέρει στις επιχειρήσεις την ικανότητα να παρακολουθούν και να αναλύουν τους σημαντικότερους δείκτες ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Διακυβέρνηση) και αντικτύπου, παρέχοντας εξατομικευμένες και ουσιαστικές πληροφορίες που απλοποιούν το ταξίδι τους προς τη βιωσιμότητα.

Η Advertary PR, με την εμπειρία της στη διαχείριση επικοινωνίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των δημοσίων σχέσεων, θα συνεργαστεί στενά με τη Dataphoria για τη δημιουργία και υλοποίηση στρατηγικών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που θα αναδείξουν την αξία των υπηρεσιών της Dataphoria.

Η συνεργασία με τη Dataphoria επισφραγίζει επιδίωξη της Advertary να ενδυναμώσει τις φωνές των οργανισμών που έχουν ως επίκεντρο την κοινωνική και περιβαλλοντική αλλαγή, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες επικοινωνίας.

Με την υποστήριξη της Advertary PR, η Dataphoria φιλοδοξεί να μεταφέρει τα μηνύματά της σε ένα ευρύτερο κοινό, να κινητοποιήσει και να καθιερώσει νέες προσεγγίσεις στην επικοινωνία των επιδόσεων βιωσιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Dataphoria και της Advertary.

Σχετικά με τη Dataphoria
Η Dataphoria εξειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων ESG και Impact, παρέχοντας στους πελάτες της εργαλεία που απλοποιούν τη μετάβαση προς τη βιωσιμότητα και βελτιστοποιούν την απόδοση τους στον τομέα αυτό.

Σχετικά με την Advertary PR
Η Advertary PR είναι μια δυναμική εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, με εξειδίκευση στη δημιουργία και διαχείριση επιτυχημένων επικοινωνιακών εκστρατειών που ενισχύουν την εταιρική εικόνα και επιρροή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ