close search results icon

Νίκη Ποζίδου: Η ψήφος δεν πρέπει να είναι χαλαρή, ψηφίζουμε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη

Νίκη Ποζίδου: Η ψήφος δεν πρέπει να είναι χαλαρή, ψηφίζουμε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη

Παρούσα και στην μάχη των ευρωεκλογών παραμένει η Νίκη Ποζιδου.  Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέλλας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κομματική εκδήλωση που έγινε στην Σκύδρα με ομιλητή τον Λευτέρη Αυγενάκη 

fb-img-1715417397152.jpg

Η ίδια δήλωσε

🔹Από την χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜτο Σκύδρας « Αγροτική Πολιτική και Ευρωπαϊκή Ένωση» παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης,του Υφυπουργού κ. Διονύσης Σταμενίτης και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Στρατάκου, όπου υπήρξε εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση αλλά δόθηκαν και απαντήσεις στους αγρότες, κτηνοτρόφους και στελέχη συνεταιρισμών ως αφορά τα φλέγοντα ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής στην Πέλλας.


🔹Από την κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Σκύδρας εστάλη και το μήνυμα των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, η ψήφος δεν πρέπει να είναι χαλαρή, ψηφίζουμε το έργο την ΝΔ και του Kyriakos Mitsotakis για να συνεχίσουμε δυνατά στην Ευρώπη με σημαντικά μεταρρυθμιστικά προγράμματα για την ανάπτυξη και την προόδο της πατρίδας μας!


🔹Συγχαρητήρια στην ΔΗΜτο Σκύδρας, το πρόεδρο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και σε όλα μέλη για την πρωτοβουλία και την άρτια οργάνωση! 


#Ευρωεκλογές_2024_ΝΔ_ΣΤΑΘΕΡΑ_ΤΟΛΜΗΡΑ_ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ