close search results icon

Νίκος Μάνεσης τέλος: Αυτή είναι η αντικαταστάτριά του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου του ALPHA

Τι θα συμβεί με την παρουσίαση του δελτίου που αφήνει πίσω του;

Νίκος Μάνεσης τέλος: Αυτή είναι η αντικαταστάτριά του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου του ALPHA

15 ολόκληρα χρόνια μετρά στην παρουσίαση του κεντρικό δελτίου του σαββατοκύριακου του ALPHA ο Νίκος Μάνεσης, με τον ίδιο τελικά να παίρνει μερικούς μήνες πριν την απόφαση να διακόψει και να παραμείνει στο κανάλι μόνο την πρωινή εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Ο δημοσιογράφος ανανέωσε νωρίς το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με το κανάλι, το οποίο ξεκίνησε να αναζητά τον αντικαταστάτη του για το δελτίο, καθώς ο Μάνεσης σκοπεύει να επικεντρωθεί στην πρωινή του εκπομπή, κάτι που ήθελε εδώ και αρκετές σεζόν να κάνει.

Τι θα συμβεί, όμως, με την παρουσίαση του δελτίου που αφήνει πίσω του;

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού της Κάντζας, ο λόγος για τη Μαρία Νικόλτσιου, η οποία αποτελεί και το πρόσωπο που αντικαθιστά τον Αντώνη Σρόιτερ στο καθημερινό δελτίο όταν εκείνος βρίσκεται σε άδεια.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Μαρία Νικόλτσιου στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 18:50.

Με εγκυρότητα και αξιοπιστία, οι ειδήσεις του Alpha ενημερώνουν τους τηλεθεατές για ό,τι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει.

screenshot-63-wg7pK.png

Το πιο έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο καλύπτει τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας εντός και εκτός συνόρων, με αντικειμενικότητα και σεβασμό στον τηλεθεατή.

Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από την καρδιά των γεγονότων, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρη ανάλυση και εμπεριστατωμένη έρευνα, οι ειδήσεις του Alpha είναι αυτές που εμπιστεύεται το τηλεοπτικό κοινό για την ενημέρωσή του».

πηγή: dailymedia.com.gr





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ