close search results icon

Νίκος Παρούτογλου: Η επόμενη ημέρα της Λουτρόπολης

Νίκος Παρούτογλου: Η επόμενη ημέρα της Λουτρόπολης

Για την επόμενη ημέρα της Λουτρόπολης μίλησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου κατά την συνεδρίαση της Λογοδοσίας του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας τόνισε πως η Λουτρόπολη θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πρόσωπα από τα οποία και θα επιλέξει τον αντικαταστάτη της κας Χαραλαμπίδου. 

Μάλιστα τα πνεύματα άναψαν με τον Νίκο Παρούτογλου να καλεί τον Χρήστο Μπατση να του δείξει το ποινικό μητρώο του προηγούμενου διευθύνοντα συμβούλου με ημερομηνία του 2019 , κάνοντας λόγο για λαϊκισμό και ανθρωποφαγία.  Ο Δήμαρχος κατέρριψε τα σημεία της ανάρτησης του κυρίου Μπάτση καλώντας τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης να δείξει σήμερα το πιστοποιητικό ποινικου  Μητρώου διαφορετικα όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας ο κος Μπατσης κοροϊδεύει τον κόσμο της Αλμωπίας. 

Συγκεκριμένα δήλωσε  "Εμένα πραγματικά με σόκαρε το γεγονός ότι οδηγήσατε την κοινή γνώμη να πιστέψει ότι δεν είδα το ποινικό μητρώο ή το έχω δει και δεν είναι καθαρό άρα είμαι συνυπεύθυνος ή δεν το είδα και άρα δεν ξέρω τι μου γίνεται. Αυτό κύριοι είναι το ποινικό μητρώο, το οποίο είναι μηδέν. Ξέρετε τι ημερομηνία έχει; 28 Μαΐου 2024, αρκετό καιρό πριν γίνει η ιστορία. Και αν δεν είστε αμετροεπείς, σας προκαλώ αύριο το πρωί να αναρτήσετε το ποινικό μητρώο του κ. Ούτσκα που ζητήσατε το 2019 όταν τον ορίσατε Διευθύνοντα Σύμβουλο, για να δούμε τελικά ποιος κοροϊδεύει την κοινωνία και ποιος όχι. Αν δεν το αναρτήσετε αύριο, θα πρέπει να ζητήσετε ευθαρσώς και με χαμηλά το κεφάλι συγγνώμη από όλους. Γιατί αυτό το θέμα εσείς το οδηγήσατε χυδαία απέναντί μου".
Στο τέλος της Συνεδρίασης, ο Δημαρχος   απάντησε και στο ερώτημα μερίδας της αντιπολίτευσης "Ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο;" και δήλωσε τα εξής: "Επειδή με ρωτήσατε ποιος διοικεί. Κατηγορηματικά σας απαντώ: Εγώ, κύριοι. Καληνύχτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ