close search results icon

Νίκος Παρούτογλου: Είμαι πεπεισμένος πως η κα Σωκου αντιλήφθηκε τα προβλήματα του τόπου μας

Νίκος Παρούτογλου: Είμαι πεπεισμένος πως η κα Σωκου αντιλήφθηκε τα προβλήματα του τόπου μας

Στην επίσκεψη της Συντονίστριας του γραφείου του πρωθυπουργού αναφέρθηκε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Παρούτογλου.  Μια συνάντηση για την οποία ενημερωθήκατε και από το pellanews.gr 

O Δήμαρχος Αλμωπίας έκανε απολογισμό της συνάντηση με την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Εχθές Τετάρτη 20 Μαρτίου, υποδεχτήκαμε στο Δήμο μας , την συντονίστρια του πρωθυπουργικου γραφείου Βορείου Ελλαδος κ. Έλενα Σώκου .


Ένας άνθρωπος με αντίληψη και διάθεση να βοηθήσει ουσιαστικά. 

fb-img-1711050155201.jpg



Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου μας όπως το αγροτικό ζήτημα, το τουριστικό, το πολιτιστικό και άλλα.


Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το ΑΤ Αριδαίας , το ΚΥ Αριδαίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας από όπου και πήρε μια εικόνα για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν. 

fb-img-1711050171666.jpg



Κλείνοντας επισκεφτήκαμε την λουτρόπολη και αφού διαπίστωσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ,συμφωνήσαμε να αρχίσουμε άμεσα ως σύμμαχοι ,την σχεδίαση για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. 

fb-img-1711050165502.jpg



Είμαι πεπεισμένος πως η κυρία Σώκου αντιλήφθηκε τα προβλήματα του δήμου μας και δεν χωράει καμία αμφιβολία πως θα μας στηρίξει σε κάθε βήμα προς την σωστή κατεύθυνση!


Παραβρέθηκαν από πλευράς δήμου ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δοβλέτης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Δερμεντζόγλου Παύλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ολλανδέζου Όλγα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητιμου-Πολιτισμου-Παιδείας Τσαρκνιάς Πέτρος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υγείας Χατζηδημητριάδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας Καραμαριάς Αντώνιος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης Κωτσόπουλος Δημήτριος. 


Την κυρία Σωκου συνόδευαν οι , Θωμαίδης Νίκος , Σαραλιώτου Μαρία, Κορέντη Ελένη, Σαπακολη Ιωάννη, Ουραιλιδη Θεοδόσιο και Πεγιου Χρυσάνθη και Λαγούδη Δημήτριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ