close search results icon

Νίκος Παρούτογλου: Η μεγαλοψυχία του άντρα φαίνεται από την παραδοχή των λαθών του

Νίκος Παρούτογλου: Η μεγαλοψυχία του άντρα φαίνεται από την παραδοχή των λαθών του

Απαντήσεις για όλα τα θέματα που τέθηκαν από την αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας, έδωσε ο Νίκος Παρούτογλου. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε πως η μεγαλοψυχία του άντρα φαίνεται από την παραδοχή των λαθων του, καλώντας τις πρώην διοικήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το γεγονός πως τα γήπεδα της Αλμωπίας είναι χωρίς άδεια. 

"Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο, δεν έχετε κάνει τίποτα για την αδειοδότηση των γηπέδων,  οι ομάδες θέλουν να παίξουν μπάλα" τόνισε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση. 

Ακόμη ο Δήμαρχος Αλμωπίας για άλλη μια φορά εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να γίνει ένα μεγάλο δυναμικό Πολυθεματικό Φεστιβάλ ενώ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως πρώτη φορά αντιπολίτευση ασκεί κριτική για μια τόσο επιτυχημένη εκδήλωση 

" μέσω του Φεστιβάλ θέλουμε να φέρουμε επισκέπτες στην περιοχή και στα Λουτρά,  ο κόσμος θέλουμε να έχει κίνητρα για να επισκεφτεί την περιοχή μας. Ήμουν ο πρώτος που ζήτησε να μην γίνονται πανηγύρια Σάββατο ώστε να μην πλήττεται η αγορά της Αριδαίας"

Τέλος ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις και για τα έργα που απεντάχθηκαν λόγω αδράνειας των προηγούμενων δημοτικών αρχών ενώ εξαπέλυσε τα πυρά του και για την απομάκρυνση του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας 

Δείτε την τοποθέτηση του στο 1:20:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ