close search results icon

Νόβακ Τζόκοβιτς! Μοναδικός στα χρονικά του παγκόσμιου αθλητισμού!

Ο πρωταθλητισμός στην παγκοσμιοποιημένη εποχή μας, έχει αποκτήσει τεράστια αρνητικά φαινόμενα..

Αναμφισβήτητα μπορούμε πλέον να μιλάμε για τον μεγαλύτερο τενίστα όλων των εποχών και τον κορυφαίο Σέρβο αθλητή όλων των εποχών.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε με ολόχρυσα γράμματα τον επίλογο μιας σπουδαίας αθλητικής καριέρας, που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία του αθλητισμού.

Ο πρωταθλητισμός στην παγκοσμιοποιημένη εποχή μας, έχει αποκτήσει τεράστια αρνητικά φαινόμενα. Στα χρόνια μας δοκιμάστηκε και από την πανδημία, όπου ο Σέρβος αθλητής ήταν ο μοναδικός παγκοσμίου κύρους αθλητής που δεν υπέκυψε!
Δεν συνθηκολόγησε πως όλοι οι άλλοι διάσημοι αθλητές σε όλα τα αθλήματα.Έδειξε λεβεντιά και δεν συμμάχησε,αλλά πήγε αντίθετα με το ρεύμα...και τελικά βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ

Επειδή όμως όλα εξηγούνται, ο ίδιος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ποτέ δεν έκρυψε από πού αντλεί τη δύναμη, αλλά αντιθέτως διατρανώνει με κάθε τρόπο και με στεντόρεια φωνή, πως πρώτα είναι Ορθόδοξος Χριστιανός και μετά αθλητής!!!Δεν φοβήθηκε ο αγαπητός μας Νόβακ πως θα τεθεί στο περιθώριο. Δέχτηκε απειλές και μεγάλες πιέσεις, από την παγκόσμια ομοσπονδία, από τους χορηγούς, από διάφορους πολιτικάντηδες και αριβίστες που επηρεάζουν και κατευθύνουν την παγκόσμια κοινή γνώμη κι όμως δεν λύγισε!

"Όσοι δεν πηγαίνουν αντίθετα στο ρεύμα, τους παίρνει το ρεύμα. Και όσοι τρέμουν το περιθώριο, έχουν κιόλας τεθεί στο περιθώριο!"
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, υπερασπίστηκε με σθένος τα Ιερά της Πίστεως μας και την ανθρώπινη ελευθερία που μας χαρίζει ο Χριστός, γι' αυτό και του αξίζει κάθε έπαινος και κάθε ευχή που πηγάζει μέσα από την καρδιά μας!

Συγχαρητήρια αγαπητέ μας Νόβακ! Και σεις αγαπημένοι μας Σέρβοι, χαίρετε και αγαλλιάσθε, γιατί σας δοξάζει ένας τόσο σπουδαίος Ολυμπιονίκης και άνθρωπος!!!

Γκιουζέλης Δημήτριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ