close search results icon

Ντέμη Γεωργίου: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην σεφ

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφο της. 

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα (25/7) στην Ντέμη Γεωργίου συγγενείς και φίλοι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η γνωστή σεφ πέθανε την Δευτέρα (22/7) σε ηλικία 39 ετών, από σηπτικό σοκ έπειτα από οξεία βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη στο νησί της Πάρου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, επιθυμία της πρώην παίκτριας του MasterChef ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά. Επίσης, οι φίλοι της σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσαν όσους θα βρίσκονταν στη κηδεία πως αντί για στέφανα, η Ντέμη Γεωργίου θα ήθελε όσοι μπορούν να κάνουν μια δωρεά στον “Σύλλογο Προστασίας Ζώων Πάρου”.

Μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της πρώην παίκτριας του MasterChef, η καλή της φίλη Ανδριάνα Μανέττα είχε πει στην καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα πιο στενά της άτομα ότι δεν αισθάνεται καλά. Είχε στείλει μήνυμα στον άλλο κουμπάρο, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Στη συνέχεια, είχε περιγράψει: «Κλείσαμε νωρίτερα το μαγαζί και πήγε η σύντροφός της στο σπίτι. Την βρήκε σε άσχημη κατάσταση, δεν είχε σφυγμούς. Τη συνεφέρανε με το ΕΚΑΒ με ηλεκτροσόκ και από εκείνη την στιγμή και έπειτα ήτανε σε κώμα. Μέχρι να τη φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και υψηλό σοκ».

«Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, έχασε όλα της τα όργανα, δεν λειτουργούσε ούτε με το μηχάνημα, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει», είχε σημειώσει.

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφό της

Η Ντέμη Γεωργίου είχε πραγματοποιήσει το πρώτο της όνειρο, το εστιατόριο στην Πάρο και ετοιμαζόταν να κάνει πραγματικότητα και το δεύτερο, το οποίο ήταν να παντρευτεί την σύντροφό της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη. Ωστόσο ο θάνατος κατάφερε να μπει ανάμεσα στις δύο γυναίκες και να τις χωρίσει.

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά κ την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε απο το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κάνεις τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία», έγραψε η σύντροφός της στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον θάνατο της σεφ.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ