close search results icon

Ο ΑΝΤ1 προτιμά να δείξει Βίκινγκουρ-ΠΑΟ, αντί του ΠΑΟΚ-Στεάουα!

Πέντε φορές ο ΑΝΤ1 διάλεξε αγώνα του Ολυμπιακού.

Ο ΑΝΤ1 προτιμά να δείξει Βίκινγκουρ-ΠΑΟ, αντί του ΠΑΟΚ-Στεάουα!

Ο ΑΝΤ1 είχε τη δυνατότητα φέτος να επιλέξει από Europa League και Conference League τον αγώνα που θα δείχνει κάθε εβδομάδα, εκτός από δύο που ήταν... προεπιλεγμένοι. Αλλά μέχρι στιγμής, όπως φαίνεται, ο ΠΑΟΚ είναι εκτός των... ραντάρ του καναλιού.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, έχει κάνει εννέα ζωντανές μεταδόσεις και μόνο μία από αυτές αφορούσε ματς του Δικεφάλου, κόντρα στη Στεάουα, ενώ ο Δικέφαλος είχε αντιμετωπίσει εμπορικές ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, λογικά, θα έπρεπε να είναι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων.

Πέντε φορές ο ΑΝΤ1 διάλεξε αγώνα του Ολυμπιακού (με Ρέιντζερς, Στεάουα, Τβέντε, Πόρτο και Κάραμπαχ), ενώ εξαίρεση αποτέλεσαν τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Στεάουα και Παναθηναϊκός – Τσέλσι.

Την Πέμπτη 13 του μηνός ξεκινούν τα πλέι οφ σε Europa και Conference League και ο ANT1, σύμφωνα με πληροφορίες του μιντιάρχη, Νίκου Μποζιονέλου, θα δείξει, προς έκπληξη μας, το Βίκινγκουρ-Παναθηναϊκός και όχι το ΠΑΟΚ-Στεάουα!

πηγή: metrosport.gr




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ