Ο Αντετοκούνμπο στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»
Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα του του τουρνουά μπάσκετ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων επιλέχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Giannis» οδήγησε την Ελλάδα μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία.
Την δεύτερη πεντάδα συμπληρώνουν οι Γκερσόν Γιαμπουσέλε (Γαλλία), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σερβία), Φραντς Βάγκνερ (Γερμανία) και Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Καναδάς).
Η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελείται από τους Στεφ Κάρι (ΗΠΑ), Νίκολα Γιόκιτς (Σερβία), Ντένις Σρούντερ (Γερμανία), Βικτόρ Γουεμπανιαμά (Γαλλία) και ΛεΜπρόν Τζέιμς (ΗΠΑ).
Υπενθυμίζεται ότι MVP αναδείχθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ καλύτερος προπονητής ήταν ο Βενσάν Κολέ της Γαλλίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΠΣ Λουτρακίου «Το Πόζαρ»
23 Φεβρουαρίου 2025 -
Καιρός: Κρύο, νεφώσεις και χιόνια την Κυριακή
23 Φεβρουαρίου 2025 -
Θερμή Υποδοχή του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου στην Ξιφιανή
23 Φεβρουαρίου 2025 -
Επίσκοπος Αλμωπίας Στέφανος: Η ζωή και το μαρτύριο του Αγίου Πολυκάρπου
23 Φεβρουαρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ