close search results icon

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κήρυξε την έναρξη των Βαλκανικών Αγώνων Ιππικής Αντοχής

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κήρυξε την έναρξη των Βαλκανικών Αγώνων Ιππικής Αντοχής
rantzo-kilkis.jpg

Σήμερα, νωρίς το πρωί, ξεκίνησε το Βαλκανικό πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Ράντζο Κιλκίς. Αθλητές από πέντε χώρες, Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Κροατία και Ρουμανία συμμετέχουν στο μοναδικής ομορφιάς αγώνισμα των 100χιλιομέτρων στην καταλληλότερη ίσως περιοχή για το σπορ, στο Κιλκίς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το Κιλκίς και συγκεκριμένα το Ράντζο και ο Ιππικός όμιλος Κιλκίς επιλέχτηκε για δεύτερη φορά για τη σημαντική αυτή διοργάνωση. Λεπτομέρειες που τόνισε και ο Δήμαρχος κ. Κυριακίδης κατά τη χθεσινή του ομιλία στην επίσημη τελετή έναρξης. 

Δείτε όσα επισήμανε ο κ Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κυριακίδης με τον Δήμο να έχει συμβάλλει καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση. 

Λίγο πριν την ομιλία του Δημάρχου Κιλκίς παρέλασαν οι αθλητές των συλλόγων από τις παραπάνω χώρες σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με τα γκρουπ να συμμετέχουν με ενθουσιασμό. Το Λύκειο Ελληνίδων ολοκλήρωσε την εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς με τους αθλητές, συνοδούς και φίλους από κάθε σύλλογο να πιάνονται χέρι χέρι και να αναδεικνύουν το μεγαλείο του αθλητισμού και της ιππασίας 

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Καρακασίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ