close search results icon

Ο Δήμος Αλμωπίας για την συναυλία των Τεμπών

Ο Δήμος Αλμωπίας για την συναυλία των Τεμπών

Την συναυλία που θα γίνει για τα θύματα των Τεμπών θα έχουν την δυνατότητα να δουν οι πολίτες της Αλμωπίας.  Ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Τσαρκνιάς φρόντισε ώστε οι πολίτες να δουν την συναυλία ενώ με ανάρτηση του αναφέρει 

Ζωντανή μετάδοση της συναυλίας για τα «Τέμπη».

Ο Δήμος Αλμωπίας μετά την έγκριση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, θα αναμεταδώσει με Live Streaming την μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στις ψυχές της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 που διοργανώνει ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 19.00 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Σε μεγάλη οθόνη με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό που θα στηθεί στην Κεντρική Πλατεία 'Σέτσκου" Αριδαίας, με live Streaming θα γίνει η μετάδοση της συναυλίας. 

Μες στην κοιλάδα των Τεμπών έσβησαν οι φωνές 57 ανθρώπων. Μια ανείπωτη τραγωδία που ο νους προσπαθεί να συλλάβει, χωρίς τέλος. Ενάμιση χρόνο μετά, οι συγγενείς μιλούν με τη φωνή των θυμάτων και ενώνονται μέσα από τον πόνο και την απουσία προσκαλώντας μας όλες και όλους να γίνουμε κι εμείς η φωνή των αδικοχαμένων.

Μία νύχτα μνήμης με την ευχή και την παράκληση να γίνουμε ένα μέσα από τη μουσική και την αλληλεγγύη, να μην ξεχάσουμε και να μην ξεχαστούμε… . Να δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που «ξέρει» καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει.


Στη συναυλία αυτή δίνουν το «παρών» σπουδαίοι καλλιτέχνες μέσα από το απόθεμα της ψυχής και της αγάπης τους. (Φοίβος Δεληβοριάς – Κοινοί Θνητοί – Σωκράτης Μάλαμας - Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Τάνια Τσανακλίδου). Όλοι αφιλοκερδώς, με μοναδικό στόχο την εξύμνηση της ζωής και την τιμή όσων αποκλείστηκαν βίαια από αυτή...


Δήμος Αλμωπίας

Κεντρική Πλατεία 'Σέτσκου" Αριδαίας, 

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, ώρα 7,00 μμ

Ελεύθερη είσοδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ