close search results icon

Ο δρόμος της παραμονής για την Α' Ερασιτεχνική - γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Ο δρόμος της παραμονής για την Α' Ερασιτεχνική - γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της Α ερασιτεχνικής και μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν το Μαυροβούνι στην Β κατηγορία.

180 αγωνιστικά λεπτά λοιπόν, για την αποφυγή της 13ης και 12ης θέσης.

Ας δούμε όμως την όλη κατάσταση αναλυτικά για τις ομάδες που είτε λίγο, είτε πολύ είναι στις επικίνδυνες θέσεις.

Μεγαπλάτανος (26 βαθμοί). Η ομάδα της Αλμωπίας έχει να πάει στο Δαμιανό και παίζει εντός με το Παλαιφυτο. Στην ουσία θέλει μια ισοπαλία καθώς σε ισοβαθμία με τον Πενταπλατανο υπερτερεί (4-0 και 0-0).

Παλαιφυτο (25 βαθμοί). Παίζει στην έδρα του με την Ορμα και πάει στον Μεγαπλάτανο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Προμαχους μειονεκτεί 1-1 και 1-3). Άρα επιδιώκει μια ισοπαλία η ήττα του Πενταπλατανου στους Προμαχους. Σε ισοβαθμία με την Ν. Πέλλα υπερτερεί γιατί έχει δύο νίκες.

Πρόμαχοι (23 βαθμοί). Η ομάδα της Β. Αλμωπίας παίζει στον Π. Ηλία και εντός με Πενταπλατανο. Για παραμονή θέλει 4 πόντους, η μια νίκη επί του Πενταπλατανου και να μην κάνει η Ν. Πέλλα το 2Χ3, γιατί οι Πρόμαχοι σε ισοβαθμία με την ομάδα της Ν. Πέλλας μειονεκτεί (2-1 και 0-2).

Πενταπλατανος (21 βαθμοί). Η ομάδα των Γιαννιτσών έχει τους +3 με Μαυροβούνι και πάει στους Προμαχους. Για να παραμείνει στην κατηγορία θέλει διπλό στους Προμαχους.

Ν. Πέλλα (20 βαθμοί). Σε πολύ δύσκολη θέση είναι η Ν. Πέλλα, γιατί απλά θέλει δύο νίκες και παράλληλα δύο ήττες του Μεγαπλάτανου ( σε ισοβαθμία υπερτερεί 3-1 και 0-0), η ισοβαθμία με τους Προμαχους ( υπερτερεί 2-0 και 1-2).

Σε αναμονή λοιπόν των δύο τελευταίων αγωνιστικών, για το ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην 13η και 12η θέση που οδηγεί στην Β' Ερασιτεχνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ